Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KillerHUN kérdése:
Mi a véleményetek erröl?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már lassan 4 hónapja együt vagyok nagyon szeretem öt bármit megadnék érte egyszerüen számomra tökéletes lány de szerintetek az normális hogy nem akar megcsókolni? eddig egyszer csókoloztunk 4 hónap alatt... A multkor is nagyon kiborult amikor meg akartam csókolni hogy ö nem áll készen erre s hogy fél ettöl s mondtam hogy nincs mitöl féljen legutobb meg szószerint elfutott.. s én ekkor nagyon összetörtem s még ö lett mérges rám mert rá akartam eröltetni hogy csókolozzunk hiába mondom neki hogy nincs mitöl féljen meg minden... Meg hogy csak magamra tudok gondolni.. Egyszerüen nem érti meg hogy a csók a kapcsolat alappilére szerintem... Mi a véleményetek erröl?2016. febr. 27. 21:55
11/12 A kérdező kommentje:
22:12 Igen az de ezt most nehéz elmondani ahoz kellene ismerni öt..
2016. febr. 27. 22:17
12/12 anonim válasza:
Itt két dolog lehet. Vagy tényleg nem érett meg rá, bár mostanában egy 15 évesnél ezt kizárnám, mert sokkal előbb megérnek már a lányok, de azért kivételnek ezt sem zárnám ki. De ami inkább valószínűbb, az az, hogy havernak jó vagy, de nem szerelmes beléd. Nincs az a rossz csók, amit szerelmesen ne bírna ki az ember. Azért fogat mossál rendszeresen,mert sohasem tudni, hogy nem-e a szájszag zavarja. Remélem, hogy segített a hozzászólásom. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!