Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg olyan nagy szám ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

139 kérdése:

Tényleg olyan nagy szám ez a szerelem, hogy minden erről szóljon?

Figyelt kérdés

Nemértem... Ez annyira kis része az életnek mégis e körül forog az egész világ. Nem unalmas ez egy kicsit?

17L

2016. jan. 7. 21:16
1 2
 1/11 Clay Morrow ***** válasza:
De.
2016. jan. 7. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem voltál még igazán szerelmes :)
2016. jan. 7. 21:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy voltam. Nem okozott túlsok jó élményt sajnos :( Viszont ezzel együtt nem gondolom azt, hogy erről kéne, hogy szóljon mindenkinek az élete.
2016. jan. 7. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A megváltozott tudatállapot nagyon nagy szám, az ember saját magára rá sem ismer. Teljesen beszűkül a látásmódja, gyakorlatilag elveszti a fejét, a józan ítélőképességét, olyanokat lát a másik emberben, amelyek nem léteznek, és olyanokat nem lát, amelyek léteznek.
2016. jan. 7. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Igazad van! Egyszer hallgattam a rádiót, és arra lettem figyelmes, hogy alig volt olyan szám, amiben ne lett volna szó szerelemről, esetleg szexről.

Nem mondom, hogy rossz dolog a szerelem, de nekem bőven elég, ha én szerelmes vagyok (de az se baj, ha nem), nem kell még a csapból is az folyjon, természetesen nyálas, giccses formában.

A legnagyobb gond szerintem az, hogy a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mit is jelent az, hogy szerelem.

2016. jan. 7. 21:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Nekem már tele van a nemlétező t*köm is a szerelemtől annak ellenére, hogy nem vagyok szerelmes és pont azért mert ennek valami "kivételesnek" kellene lennie dehát így elveszti az érdekességét és értékét az egész! Ez olyan minthogyha minden csatorna sárgán adná az adásait aztán ha kapsz egy elvileg különleges sárga üveges szemüveget akkor már lesz*rod az egészet.
2016. jan. 7. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, a 4-es is jókat írt.

A szerelem valójában bizonyos hormonok miatt van, melyek hatására az ember módosult tudatállapotba kerül. Gyakorlatilag olyan, mint valami drog.

Azt is jó tudni, hogy a hormonok termelődése bizonyos idő után csökken, erre mondják az emberek, hogy "megszűnik a rózsaszín köd".

2016. jan. 7. 21:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor a legtöbbeknek túltermelődik ez a hormon? :D

...vagy nemistudom mit higgyek...

Nálam nincs jelen ez a hormon.

2016. jan. 7. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Az a normális biológiailag, ha sok termelődik ezekből a hormonokból, mikor az ember szerelmes.

Nem valószínű, hogy neked nincsenek.

2016. jan. 7. 22:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt én sem gondolom, hogy nekem nincsenek. inkább egy másik kérdés vetődik fel, hogy akkor mitől függ, hogy ki váltja ki ezeknek a termelődését? A legtöbbeknél ezt sok ember kiváltja? Mert én úgy vettem észre, hogy igen.
2016. jan. 7. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!