Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy szám ez a szerelem, hogy minden erről szóljon?
Nemértem... Ez annyira kis része az életnek mégis e körül forog az egész világ. Nem unalmas ez egy kicsit?
17L
Igazad van! Egyszer hallgattam a rádiót, és arra lettem figyelmes, hogy alig volt olyan szám, amiben ne lett volna szó szerelemről, esetleg szexről.
Nem mondom, hogy rossz dolog a szerelem, de nekem bőven elég, ha én szerelmes vagyok (de az se baj, ha nem), nem kell még a csapból is az folyjon, természetesen nyálas, giccses formában.
A legnagyobb gond szerintem az, hogy a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mit is jelent az, hogy szerelem.
5-ös vagyok, a 4-es is jókat írt.
A szerelem valójában bizonyos hormonok miatt van, melyek hatására az ember módosult tudatállapotba kerül. Gyakorlatilag olyan, mint valami drog.
Azt is jó tudni, hogy a hormonok termelődése bizonyos idő után csökken, erre mondják az emberek, hogy "megszűnik a rózsaszín köd".
Akkor a legtöbbeknek túltermelődik ez a hormon? :D
...vagy nemistudom mit higgyek...
Nálam nincs jelen ez a hormon.
Az a normális biológiailag, ha sok termelődik ezekből a hormonokból, mikor az ember szerelmes.
Nem valószínű, hogy neked nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!