Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, aki most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, aki most jött az iskolánkba. Mit tegyek? 14/f

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Írj kicsi többet. Mióta ismered? Milyen viszonyban vagytok? Stb
2016. febr. 27. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Neke van egy ötletem.:)

Pl csináld ezt:

Menj oda hozzá és kérdezd meg hogy "Nem láttad XY tanárt? Én őt keresem és ma még nem is láttam." aztán lehet megmondja hogy hát ő még most jött a suliba és nem nagyon tudja ki az meg ilyenek akkor te mondhatod hogy "Jaa értem akkor mindegy.De hogyha most jöttél a suliba akkor nem mindent ismerhetsz még itt szóval ha akad valami problémád vagy tudok valamiben segíteni akkor szólj nyugodtan." :)

2016. febr. 27. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

Azt ugyan kihagytam hogy nem biztos hogy így fog reagálni úgyhogy ne lepődj meg hogyha mondjuk azt mondja hogy "Láttam azt a tanárt XY helyen." vagy valami mást.

2016. febr. 27. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nyomúlnék rá. Meghóditanám. 14L
2016. febr. 27. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
nem ismerem és már régebben jött az iskolánkba
2016. febr. 27. 18:26
 6/6 anonim válasza:
Én is így vagyok
2016. febr. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!