Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még érzek iránta valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még érzek iránta valamit?

Figyelt kérdés
Az van hogy még mindig szeretem az exemet. Szeretném neki valahogy elmondani, de nem tudom jo ötlet-e... Interneten ilyet megbeszélni nem szeretnék ezért valahogy élőben kéne elmondanom.. Nem tudom hogy reagálna erre mert rég beszéltünk.. Valami ötletet szeretnék kérni valakitöl. Elörre is köszönöm!
2016. febr. 26. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Neten irsz hogy talalkozni kene, aztan eloben megmondod neki oszinten:)
2016. febr. 26. 01:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Na várj, miért szeretnéd neki elmondani? Azt kérdezed, hogy nem tudod hogy jó ötlet-e.

Mindenképpen élőben mondd el neki ha szeretnél tőle még valamit, de én ebben nem nagyon látok logikát, vagy is fogalmam sincs hogy jó ötlet-e, mert nem tudok a sztoritokat. :D

Biztos hogy meg fogja lepni a dolog.

Ha szeretnél vele újra összejönni, akkor azt tanácsolom hogy ne egyből mondd meg neki, hanem töltsetek kicsit több időt együtt, addigra te is tisztában leszel az érzéseiddel.

20/L

2016. febr. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!