Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? /A kedves válaszadóknak előre is nagyon hálásan köszönöm/
13 éves vagyok. Már egy 1 éve ismerek egy fiút, akivel együtt is vagyok, fél évig csak levelezgettünk, de azóta már folyamatosan találkozgatunk. Nagyon édes fiú és szeretem őt :). Édesapám nagyon jól áll a dologhoz, viszont édesanyámnál sajnos ez nem mondható el... Apukám megért és tudja, hogy ez egy teljesen természetes dolog egy lány életében az első nagy szerelem. Anyukám ezzel ellenben túl fiatalnak tart és éretlennek. Nem kérem, hogy mindenben teljes mértékig támogasson, de volt már hozzám pár olyan szava ezzel a témával kapcsolatban, amivel kicsit megbántotta az érzéseim :(.
Édesanyák!: Ha ti már a gyerekekkel megéltétek ezt a korszakot, szerintetek mit mondjak az anyámnak? Szerintetek miért nem érti meg az érzéseim?
Hálás vagyok minden kedves válaszért, köszönöm szépen!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!