Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? /A kedves válaszad...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? /A kedves válaszadóknak előre is nagyon hálásan köszönöm/

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Már egy 1 éve ismerek egy fiút, akivel együtt is vagyok, fél évig csak levelezgettünk, de azóta már folyamatosan találkozgatunk. Nagyon édes fiú és szeretem őt :). Édesapám nagyon jól áll a dologhoz, viszont édesanyámnál sajnos ez nem mondható el... Apukám megért és tudja, hogy ez egy teljesen természetes dolog egy lány életében az első nagy szerelem. Anyukám ezzel ellenben túl fiatalnak tart és éretlennek. Nem kérem, hogy mindenben teljes mértékig támogasson, de volt már hozzám pár olyan szava ezzel a témával kapcsolatban, amivel kicsit megbántotta az érzéseim :(.

Édesanyák!: Ha ti már a gyerekekkel megéltétek ezt a korszakot, szerintetek mit mondjak az anyámnak? Szerintetek miért nem érti meg az érzéseim?

Hálás vagyok minden kedves válaszért, köszönöm szépen!

2016. febr. 25. 17:12
 1/5 NeymarjrLau ***** válasza:
Ugyan nem vagyok anyuka de érdekes, hogy pont anyud ellenzi, nálam inkább apu akadt ki hasonló témában.. viszont mindenképpen próbálj meg erről normálisan beszélni anyukáddal,mondd el neki, hogy ez az egész milyen fontos neked, hogy boldog vagy, biztosan meg fogja érteni, jót akar neked.:)
2016. febr. 25. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!😊Én is 13 éves vagyok. Velem is ez van csak engem a szüleim szekálnak. Sztem ne mondj semmit anyukádnak,egyszer úgyis rájön majd hogy "muszáj" elfogadnia. Ha akarsz írhatsz üzenetet nekem 😊
2016. febr. 25. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukád félt,ez csak "duma"hogy éretlennek tart...
2016. febr. 25. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tudják hogy úgyse lenne komoly kapcsolat. 13 évesen nagyon ritkanhogy valaki szerelmes valakibe. A szerelem egy kemény szó. Max tetszés, vagy fellángolás
2016. febr. 25. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A kérdésed és a leírás alapján egy rendkívül érett 13 éves lány vagy, nem is értem anyukád hozzáállását a témához. Arról beszéltetek már, hogy valóban, őszintén mi bántja vagy zavarja őt ezzel kapcsolatban? Attól fél talán, hogy véletlenül teherbe esel? Talán ha biztosítanád arról, hogy jól tudod, mik a szabályok ezen a téren, és felelősségteljesen viselkedsz, megnyugodna kicsit...
2016. febr. 27. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!