Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elég volt, mi a baj velem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég volt, mi a baj velem, csalodás?

Figyelt kérdés
17 éves biszex lány vagyok. 2és fél évig jártam az első barátommal akit nagyon szerettem, de megcsalt. Aztán összejöttem az osztálytársammal, szintén megcsalt.Volt egy másik kapcsolatom, az illetővel 2honapig jártunk, ő meg "megakart állapodni" , gyereke akart tőlem stb.. 25 éves volt de szakitottam vele. Ezután tényleg elegem lett a pasikbol, és elkezdtem járni egy lánnyal. Nagyon jo volt vele, csak távkapcsolat volt és minden 2. hétvégén jött el, vele 3 honapot jártam, de persze ő is megcsalt egy másik pasival. Elegem van már hogy mindig én járok rá, tényleg ha együtt vagyok valakivel akkor maximálisan beleteszek mindent a kapcsolatba, viszont nem értem miért csesznek mindig át. Öngyilkos is lettem, nagyon kicsin mult de tuléltem.. Nem birom a csalodást, és tényleg ugyérzem mégeggy ilyen "kapcsolatot" nem tudnék már feldolgozni. Mi a baj velem?
2016. febr. 24. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mar bocs de hulye vagy hogy egyaltalan foglalkozol veluk eld az eleted legyel pozitiv gondolj rajuk ugy h megtortentek es szerintem ha belegondolsz akkor jobb is hogy megcsaltak ennyi ido utan mert ha kesobb tortent volna akkor az mar nagyobb cumo lett volna kalandozz 17 eves vagy meg annyi csajod meg pasid lesz ha igy folytatod legalabb lesz benne tapasztalatod mindent nezz pozitivan mindennek van jo oldala es az ongyilkossag az a legnagyobb onzoseg marmint lehet megszabaditod magad a fajdalmaidtol de gondolj a csaladodra gondolj a barataidra gondolj az exeidre meg ha nem is birod oket es szemetek voltak veled barmelyikuknek elcseszhetted volna az eletet egy ilyennel orulj neki hogy bem sikerult es kitartas:)
2016. febr. 24. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem veled van baj hanem velük. Sajnos sikerült pont ilyeneket kifognod :(
2016. febr. 24. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincsen veled semmi baj, de egy fiu se lány ér annyit, hogy bánkódj miatta
2016. febr. 24. 20:33
 4/5 anonim válasza:
Igaz velem még nem volt ilyen(16F).Meg nem is nagyon volt senkim.Nekem tetszett egy lány 3-4 hónap múlva kiderült hogy rühelt.Iskola váltás meglátam egy lány megfordult a fejemben hogy "hmmm" erre lett barátja.Nekem még összesem jött.Légy türelmes!És egyszer valamikor biztos összejön!
2016. febr. 24. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... 1ső kommentezőnek csak annyit, hogy sajnos én nem ilyen tipus vagyok. Nem szeretek "kalandozni" .. És ha járok valakivel azt komolyan gondolom,és csak akkor kezdek bele ha nem csak külsöleg vonzodom az illetőhöz hanem belsőleg is tetszik és érzem hogy beletudnék szeretni
2016. febr. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!