Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ofő fia rossz választás?
Abban az esetben pozitív ha addig kitarta a kapcsolatotok amíg befejezed a tanulmányaidat az ottani iskolában.
De ha szakítotok,csúnyán összevesztek,akkor elképzelhető hogy "anyuci" rosszat akar majd neked.
Próba, szerencse...
Úgy, mint bármelyik másik kapcsolatnál is :)
Hát nem a legjobb.
De még akár jól is kijöhetsz belőle, szóval próbáld meg!
Köszönöm a válaszokat. Aki esetleg jártasabb a témában vagy érdekli a történetem írjon privibe, szívesen elmesélem és fogadok tanácsokat:)
#5 nem tudom hogy voltál-e már szerelmes vagy tetszett-e valaki, ha igen tudod hogy jöhet akárki neked csak ő tetszik/őt szereted:)
#6: VOltam már szerelmes...
Én meg nem tudom, volt-e már kapcsolatod. Mert az igazi szerelmet kapcsolatban tapasztalod meg, és nem abban merül ki, hogy tetszik az osztályfőnököd fia. Mert ez egy nagy vicc, a szerelem kigúnyolása.
Na most az nem mind1: a) te is srác vagy :D
b) meg fogsz bukni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!