Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy van egy idősebb lány akibe beleszerettem, és mindig mikor látom a suliban, a folyosón, a barátaim halálra égetnek, úgy viselkednek mint az 5 évesek, állandóan mondják hogy "Úgy sem fog összejönni" Amivel halálra sértenek... Nem is nagy a korkülönbség, 13 éves vagyok. (Igen, várom a válaszokat, hogy azt sem tudom mi a szerelem stb...) A lány pedig 15 éves. Mit csináljak a barátaimmal hogy normálisak legyenek? Mikor látom hogy jön, próbálok komoly lenni, stb.. De ezek a kretének meg a földön fetrengenek a röhögéstől. Össze-vissza ordibálnak a folyosón.. Nem tudom mit tegyek...2016. febr. 22. 15:14
1/11 anonim 

válasza:

esélytelen vagy...hiaba szereted tenyleg amit persze en is ketlek mivel tudom milyen voltam 13 evesen a csaj hülye lenne rádnézni kis szaros vagy hozzá képest hiába van köztetek csak 2 év agyilag te 10 lehetsz ő meg 18...
2/11 A kérdező kommentje:
Kösz a bíztatást! *-* Igen tudom, de legfőképpen a barátaimról szólt ez a kérdés nem pedig a lányról...
2016. febr. 22. 15:51
3/11 A kérdező kommentje:
Kommentedből ítelve, te sem lehetsz agyilag 10-nél több...
2016. febr. 22. 15:52
4/11 anonim 

válasza:

#1-nek üzenem hogy 16 éves leszek és egy 13 éves tetszik nekem. És aztán mi van akkor?
Mintha sok közöd lenne hozzá hogy hány éves tetszik a kérdezőnek.Ha a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni akkor minek is kommentelsz?..
Egyébként szerintem próbáld meg velük megbeszélni ha nem megy akkor ne nagyon lógj velük mert elég gázak.. már bocsi.Most ezzel nem azt mondom hogy egyáltalán ne beszélj velük csak ha ilyenek akkor próbáld őket lerázni hátha végül észreveszik magukat.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam velük, azt mondják hogy; "Nem tök mindegy?" Meg hogy "Úgysem jössz össze vele".. Nem is főként az a tervem, de engem érdekel hogy mit gondolnak rólam az emberek, különösen, hogy ő mit gondol.
2016. febr. 22. 16:28
6/11 anonim 

válasza:

Akkor próbáld eljátszani előttük hogy már más tetszik neked.
7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem teljesen értelek. Igaz, úgy visszafognák valamennyire magukat, viszont ez körülbelül hozzájuk tartozik hogy ilyen gyökerek. Ma az sértett nagyon meg, és sírni tudtam volna miatta, mikor a lány jött fel a lépcsőn, azok meg elkezdték mondogatni nekem hogy ; "Itt jön ez a rondaság" Meg ilyenek.
2016. febr. 22. 16:41
8/11 anonim 

válasza:

Nagyon sajnálom.:/ Ez nagyon rossz lehet így neked.Próbáld megbeszélni velük vagy valami.. nem tudom.Valahogy rá kéne őket vezetni hogy ez elég gyerekes és hogy fejezzék be.
9/11 A kérdező kommentje:
Viszont ha meg akarom mondani nekik, azt mondják hogy jó gyökér vagyok, meg hogy nem lesznek olyan unalmasak... Egyáltalán nem igazi barátok, azért vagyok velük, mert nincs más... Ráadásul mióta megismertem a lányt, a családomat is eltaszítom magamtól, úgy érzem senkire nincs szükségem, csak rá.
2016. febr. 22. 18:12
10/11 anonim 

válasza:

Az ilyen "barátok" tényleg nem barátok.De a családod ne taszítsd el magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!