Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, nem bírom tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
Na szóval, az lenne a problémám hogy 13 éves vagyok, és van egy lány, aki 2 évvel idősebb mint én. Ezzel nem is lenne akkora probléma, csak hogy teljesen beleszerettem. 0-24-ben az ő képeit bámulom, megállás nélkül, suliban is nagyon sokszor látom, szemezgettünk 1-szer 2-szer, viszont az egyik idősebb haverom barátnője :S . Mindig őt nézem, mindig rágondolok, ha meglátom, öröm fog el. Nem tudom mit tegyek, mivel nyilvánvalóan soha sem lesz az én barátnőm (Volt mikor sírtam is emiatt). Hogy verjem ki a fejemből? Légyszi értelmes válaszokat, megőrülök, pedig nem ilyen tiniribi, értelmes okos, és gyönyörű lány :SS

2016. febr. 21. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jóba vagytok és szakított a barátjávsl,akkor bepróbálkozhatsz,de előtte minddnképp tudd meg valahogy,hogy mit gondol ilyen téren a fiatalabb korosztályról

Ha nemet mond,akkor keress egy 13 éves szép,okos lányt,tudom ,könnyű ezt mondani,de mudzáj lesz.

15/L...am nekem a 13 már túl fiatal lenne,a 14 még úgyahogy

2016. febr. 21. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírásért...az este..
2016. febr. 21. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Volt egy ugyan ilyen sztorim hogy azt hittem tényleg jár X Y-al de végül nem is.

Szval csak egy kérdés: Biztos vagy benne hogy járnak?

2016. febr. 21. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, biztos hogy járnak, gyakran rakják ki a közös képeket, kint is van hogy kapcsolatban, stb.
2016. febr. 21. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
És van még egy dolog emiatt, viszont az még furcsább. Mielőtt megismertem, szívesen beszéltem a családommal, jól elvoltunk, meg úgy általában mindenkivel. Viszont, mióta ismerem, úgy érzem utálok mindenkit, csak őt szeretem, próbálok a társaságába kerülni, viszont mindenki másét nagyon kerülöm. Nagyon felidegesít hogyha a családomból valaki egyáltalán hozzám szól... Csak ő tetszik és csak őt szeretem.
2016. febr. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!