Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, teljesen el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teljesen el vagyok veszve?!

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban, és látható jelek szerint belém van esve. Nekem is nagyon tetszik ő, de nem merek erről beszélni vele.
2016. febr. 16. 19:36
 1/3 nagyferi1997 válasza:
Ne foss
2016. febr. 16. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Elösször is nyugodj meg és ne aggódj ezen. Ha te tetszel neki, és ő is neked akkor nincs nagy baj. Ha ő nem teszi meg az első lépst akkor tedd meg te. Mond el neki. (nekem is így van majdnem egy éve barátom) Ha meg lepattint és egy esélyt sem ad akkor meg sem érdemel...!;) Szóval ne ezen agyalj hanem lépj a tettek mezejére.
2016. febr. 16. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne mondd el neki

Fiuknak kell megtenni az elso lepest nem a lanyoknak

Apro jeleket mutathatsz de ne tarulkozz ki

18f

2016. febr. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!