Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek bele?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 1 több mint egy hónapja ismertük meg egymást. Jól elvagyunk. Talán össze akar jönni velem ő is. Úgy érzem készen állunk a kapcsolatra. Nem szimplán lekapni szeretném hanem hallani is szeretném azt, hogy együtt lenne velem. Ma is pl.: kettesben voltunk és én elkezdtem kérdezgetni olyanokat, hogy van e valakie meg hasonlok. És nagyon ráparáztam és a lényeg elmaradt. Előző "párkapcsolatokból" adodoan már nincs ehez elég önbizalmam. Ti, hogyan kezdenétek bele?2016. febr. 16. 17:58
1/3 anonim válasza:
Ha jól megvagytok akkor semmi akadálya, hogy rá paráz az egészre. Ez okoza feszültséget ami köztetek van. Ha fokozatosan mond neki mit érzel iránta, de e közben figyelj arra is, hogy ő is mondja neked. Nem tudom, hogy milyen mélyen beszéltek egymással. Ha legközelebb találkoztok próbálj nyílni felé és meg fogod tudni mit is érez irántad. Ha vissza húzzódik akkor ne erölködj ha nem akkor tereld el a szót és majd később vissza térsz rá vagy pedig máskor meg kérdezed tőle. Remélem tudtam segíteni
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
Kesőn olvastam el.. De mar meg volt és jól alakult 👏🏻
2016. febr. 17. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!