Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek komolyan tetszenek az olyan lányok, akik cigiznek, drogoznak és isznak?
Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen lányok...
20/F
Neked pedig azok a fiuk tetszenek akik ezt keresik a lányokba?
Az a fiú aki ezeket látja értéknek egy lányba az nem tudja mi a jó sőt meg merem kockáztatni azt is hogy attól óvakodni kell.
Én személy szerint mint fiu nem itélem el de nem vonzódom azokhoz a lányokhoz akik ezeket teszik magukkal. Logikus átgondolva: nem tudják atgondolni hogy mi a fontosabb a vagányság vagy a saját testi egészségük. Ha pedig nem jutottak el ahoz a végkövetkeztetéshez hogy ez nem jó nekem amire én eljutottam akkor nem találunk lelkileg, csak a teste tetszik de az nem szabad döntő legyen egy boldog kapcsolathoz...
Egyáltalán nem, szerintem rendkívül gusztustalan mikor egy szép lány szívja a cigit.
Alkohollal igazából nincs bajom persze ha mértékkel csinálja,de ha minden hétvégén csontrészeg na az szintén nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!