Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor klikkelj rá ha normális vagy! Tetszik az osztálytársam, mit tegyek?
Sziasztok!
Elsősorban kérlek a normálisak válaszoljanak.. Nagyon beleestem az osztálytársamba. És elég jóba is vagyunk a tanárok azt hiszik együtt vagyunk mert mindig ölelgetjük egymást, de ő az összes többi lánnyal is ezt csinálja szóval nem hinném hogy többet érezne mint barátság. Mit tegyek? 16L
Kb hasonló helyzetben vagyok, ha gondolod Írj.
15/L
Beszélj vele komolyabb dolgokról, hosszabb ideig, kérdezd meg tetszik e neki valaki, vagy a leghatásosabb,mondd el hogy bejön neked
Tudom, nehéz ezt valakinek a szemébe mondani,de nem nem nehezebb annál, mint azt feldolgozni hogy féltél lépni, ő szeretett téged, sok ideig huztad és más lecsapott rá. Tapasztalat :(. De neked sok sikert!
Szia!
Remélem nézed még ezt a kérdést :)
Felelsz vagy mersz-ezzetek, és kérdezd meg tőle, hogy ki a legszebb lány az osztályba :D
Ha azóta történt valami, kérlek írd meg :)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!