Normális osztálytársam, hogy lemásol, direkt vesz ő is egy gázpisztolyt?
Vettem egyet, össz vissz mindennel vagy 80 ezerbe került (fegyver, patronok, tok, olaj stb).
90-es években gyárból kilopott éles fegyver volt a menő a gyerekeknek, amiken se gyártási szám ,se semmi ,mert mielőtt beleütötték volna kilopták őket a FÉG gyárból. Utcai robbantások, egy maffiaország voltunk. Ezt azért írom, mert most egy ilyen gázpisztoly a régi világhoz képest, nem számít durvának. Anya mesélte, a gazdag osztálytársa iylet kattogtatott 130 ezerért 96-ban. ezért vettem én is, szeretem a 90-es éveket, és a 2000-res évek elejét, akkor is még gyártották ezt a típust. Szeretem a Retrót.
A jó barátom ,csak ő tudja a suliból, elhatározta, hogy vesz az enyémnél sokkal drágábbat vagy 150-200 ezer ft-set. A Sztecskin érdekli, 50-es évekbeli stukker 20-as tárkapacitással, az enyém csak 14-es. Azt mondta ,bazi nagyot akar, nagy tárkapacitással, de csak engem másol én azt érzem. Direkt drágábbat akar, hogy ezzel menőzzön.
Szerintem is elég beteg vagy, ha így állsz hozzá.
Én rohadtul örülnék, ha az én hatásomra a környezetemben mások is elkezdenének venni maguknak gázpisztolyt vagy gázspray-t is akár.
Az én hatásomra egy volt lakótársam és a nagypapám is vett magának gázpisztolyt. És nagyon örülök hogy vettek, mert így ők is meg tudják magukat védeni, ha bajba kerülnek és kéznél van a fegyver.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!