Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök ennek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök ennek a kiscsajnak?

Figyelt kérdés
Eddig csak látásból ismertem, de most nem rég átkerült hugomék tánccsoportjába, ahol aztán hamar összehaverkodott hugomékkal. Ez kb. 1 hónappal ezelőtt történt. Azóta egy csomószor átjött hugomhoz dumálni, aztán azt vettem észre, hogy egyre közvetlenebbül kezd viselkedni velem is, pedig életünkbe nem is beszéltünk egymással. Az a baj, hogy nálam 6-7 évvel fiatalabb, és hát igaz ami igaz nem az a nagy "szépség". Aranyos kiscsaj meg minden, de... Volt pl. múltkor, hogy korábban jött át, mint ahogy megbeszélték, hugom még nem volt itthon, én meg épp ebédeltem, de persze beengedtem, ezután vagy másfél-2 órán keresztül beszélgetünk amíg hugom meg nem jött. Lehet én értem félre a helyzetet, de nekem vhogy ez jön le az egész stílusából, viselkedéséből, reakcióiból.
2016. febr. 12. 21:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
persze, hogy rajtam röhögjön mindenki :D
2016. febr. 12. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:

"és hát igaz ami igaz nem az a nagy szépség"

Ehh, a régi képeken sem rossz de az újon szerintem nagyon helyes :) hajrá :D

2016. febr. 12. 21:28
 13/20 A kérdező kommentje:
azt mondod próbálkozzak be nála?
2016. febr. 12. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát ha neked is tetszik a lány egy próbát megér :) én nem tenném mert amennyi önbizalmam van, a tükörképemnek se merek a szemébe nézni, de te ne legyél ilyen béna mint én :D
2016. febr. 12. 21:33
 15/20 A kérdező kommentje:
igazad van egy próbát megér
2016. febr. 12. 21:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nincs igazad hogy nagyjából ugyanígy nez ki most is. Nagyon mas. Szerintem szep. Ha a viselkedése is szimpatikus, akkor hajra:)
2016. febr. 12. 21:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos. De nem találod egy kicsit etikátlannak, hogy itt csak úgy közszemlére teszed a képeit??
2016. febr. 12. 21:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy 21 évesen egy 14-5 éves kislánnyal kellene összejönnöd.....

Meg neki se kellene ilyen korúakkal ismerkedni. Mondjuk a mai lányok hogy is mondjam....ennyik.

Tisztelet a kivételnek.

2016. febr. 12. 22:03
 19/20 Unpredictable ***** válasza:

6-7 év az nem keves, vagy neked kell nagyon hulyenek lenni a korodhoz kepest, vagy neki nagyon inteligensnek. Es hat na...

Egyebkent szerintem csak puhatolozik a lanyka, most kezd beerni aztan keresi a hatarait, meg hat mindenki szivesen villog ilyen korba egy idosebb pasival

Osszegezve te tudod, de ilyenen nem is kellene gondolkodnod, 21 evesen kapcsolatot egy 14-15 evessel...

Es igen, nem tul korrekt kipakolni a kepeit

Ui: Hugodrol nincs kep? Meg majd telefonszam esetleg? :'D

2016. febr. 12. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:

21 évesen egy 14-15 éves csajra utazol?

Nem a te korosztályod, ne is haragudj...

Nem mondom, hogy pedofil vagy, mert attól messze állsz, de akkor sem hozzád való.

Esetleg várj vele 3 évet minimum.

2016. febr. 13. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!