Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menta00 kérdése:
Szerintetek bejövök neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma a barátnőimmel kint a szünetben néztem a Kuroko No Basukét (anime), mikor odajött a srác, a hátam mögé állt, és nézte. Aztán pedig beszéltem vele pár szót.
Sokszor pedig látom, hogy néz, egyik barátnőmmel mikor egyszer néztünk egy mangát, akkor is odajött az egyik haverjával, mondjuk akkor csak mosolygott.
2016. jan. 29. 18:13
1/2 anonim válasza:
Lehetséges. Ami a legvalószínűbb, hogy szereti az animéket.
2/2 anonim válasza:
Lehet de nem biztos. Azt ajanlom h ne probald elhitetni magaddal h bejossz neki csak mikor mar amasok is eszrevettek es/vagy te is szinte biztos vagy benne! De az is lehet h most igy probal kozeledni...nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!