Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök a srácnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök a srácnak vagy nem?

Figyelt kérdés

Eddig biztosan bejöttem neki. Minden nap írt, suliban is csomót beszéltünk, viccelődtünk, a szokásos... Egészen 2 héttel ezelőttig, amikor is szalagavató afterparty volt. Nagyon sokat ittam, és hát rendesen berúgtam. Nagyon összemosódik az egész, nem is emlékszem minden részletre, csomó mindent a barátnőm mesélt el másnap. Elvileg valami olyasmit mondtam neki hogy szeretem vagy bele vagyok zúgva... Na és azóta nem ír, alig szól hozzám... Mondjuk most mintha kezdene egy nagyon-nagyon kicsit felengedni de akkor is nagyon rossz érzés. Mit kéne csinálnom? Viselkedjek úgy, hogy rájöjjön, hogy bejön nekem, vagy inkább hagyjam békén, vagy mit tegyek? Kérlek szépen segítsetek mert megbolondulok:(

18/L

2016. jan. 24. 12:57
 1/3 anonim válasza:
Szerintem kérj tőle bocsánatot biztos ami biztos. Utána ha már nagyjából újra jóban lesztek szerintem csak akkor közeledj hozzá ha tetszik neked
2016. jan. 24. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi:) de nem akarom újra felhozni a témát mert félek, hogy megint megijed:/
2016. jan. 24. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokat ittam, és hát rendesen berúgtam. Nagyon összemosódik az egész, nem is emlékszem minden részletre, csomó mindent a barátnőm mesélt el másnap."

Ez nagyon gáz egy lánytól, nekem is elmenne tőled a kedvem......

Kérj tőle bocsánatot és próbáld tudtára adni, hogy te nem ilyen lány vagy.....már ha nem ilyen vagy.

2016. jan. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!