Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök a srácnak vagy nem?
Eddig biztosan bejöttem neki. Minden nap írt, suliban is csomót beszéltünk, viccelődtünk, a szokásos... Egészen 2 héttel ezelőttig, amikor is szalagavató afterparty volt. Nagyon sokat ittam, és hát rendesen berúgtam. Nagyon összemosódik az egész, nem is emlékszem minden részletre, csomó mindent a barátnőm mesélt el másnap. Elvileg valami olyasmit mondtam neki hogy szeretem vagy bele vagyok zúgva... Na és azóta nem ír, alig szól hozzám... Mondjuk most mintha kezdene egy nagyon-nagyon kicsit felengedni de akkor is nagyon rossz érzés. Mit kéne csinálnom? Viselkedjek úgy, hogy rájöjjön, hogy bejön nekem, vagy inkább hagyjam békén, vagy mit tegyek? Kérlek szépen segítsetek mert megbolondulok:(
18/L
"Nagyon sokat ittam, és hát rendesen berúgtam. Nagyon összemosódik az egész, nem is emlékszem minden részletre, csomó mindent a barátnőm mesélt el másnap."
Ez nagyon gáz egy lánytól, nekem is elmenne tőled a kedvem......
Kérj tőle bocsánatot és próbáld tudtára adni, hogy te nem ilyen lány vagy.....már ha nem ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!