Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok 1 lányba de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok 1 lányba de nem bízok benne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a csaj és el is hívnám randira de ahogy másokkal beszél és viselkedik sajnos nem bízok benne. pl. az első nap amikor találkoztunk ölelés és puszi (meg is lepödtem de betudtam annak hogy jofej akart lenni) kicsit később láttam a telefonján hogy menyi fiúnak ír kérdéses tartalmu üzeneteket(csak a beszélgetés egy részét láttam) meg nem 1 ismerőse is a fenekét fogdossa de ugy hogy majdnem előre is elérnek ő meg 1 szót se szól sőt még élvezi is.mit javasoltok?

2016. febr. 12. 16:52
 1/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg mit akar tőled...
2016. febr. 12. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, felejtsd el.
2016. febr. 12. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, hogy tetszhet egy ilyen lány?
2016. febr. 12. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el és keress egy rendes csajt.
2016. febr. 12. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Mégis mi tetszik benne?
2016. febr. 12. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

A szívedet nem tudod irányítani, azt nem érdekli milyen az az ember, ha egyszer az érzéseid hozzákötnek.

Kérdezd meg mit akar tőled, mi a célja veled.

Ha azt mondja semmi kül. Akkor felejtsd el, ennyi.

2016. febr. 13. 00:13
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszok,megkérdezem nem vesztek semmit :)
2016. febr. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!