Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, ha az osztálytársaitok előttetek nyalják-falják egymást?
DE!!! nagyon is zavar. Az én osztályomba is van 2 szerelmes pár. Az egyik normális, legalábbis a csaj mindig szól a pasijának hogy majd később, vagy most ne..
de ott van a másik pár akik még órán is simogatják egymást.
Tesi órán mindig egymás mellett futnak. volt hogy óra közepén neki álltak csókolozni. Olyan idegesítő.
Mi végzősök vagyunk, és sajnos 4 szerelmes pár is van az osztályba, jobban mondva ott van a randi helyszínük, és ők úgy-e nem igazán fogják vissza gaukat 18-19 évesen. Nekem is van párom, de felháborítónak tartom, hogy sokszor olyan szinten űzik a dolgot, hogy már nekünk kellemetlen és azt érezzük, hogy mindjárt dugnak egyet a padon.. nincs is ennél jobb -.--
19L
Engem is idegesít néha, de legtöbbször nevetek rajtuk. Olyan szánalmasak azzal, hogy azt hiszik, hogy ez a menő.
Közbe meg még egy ovodás is érettebb náluk.
Az én osztályomba 2 pár van. 9.-esek vagyunk.
Én is járok egy fiúval a sulinkból, de ő 11.-es, mégis tudunk viselkedni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!