Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A legjobb barátnőm haverjába szerettem bele.
Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem a fiút,de tudom,hogy a legjobb barátnőmmel elég külenleges "barátsága" van(néha szájrapuszi,nyakát csókolgassa a srácnak) de nem járnak. Láttam a fiún,hogy érdeklődne irántam,de a legjobb barátnőm féltékeny lesz pedig van pasija. Ezt megszeretném beszélni a barátnőmmel de félek,hogy emiatt menne tönkre a barátságunk és nem tudom,hogy mit reagálna ha elmondanám neki,hogy bejön a srác.2016. febr. 9. 20:53
1/3 anonim válasza:
Ha van barátja akkor nem értem miért mást puszilgat a barátnőd. És szerintem beszéld meg vele.
2/3 anonim válasza:
Csókolgatja és nem csókolgassa. Mindenki ilyen tájnyelven beszél?
3/3 Sidana válasza:
A barátnődnek a HAVERJA nem pedig PASIJA. Ha tényleg a legjobb barátnőd, még örülne is neki ha a haverjával jönnél össze. Legalább is én még kerítőnősködni is szoktam sajnos, hogy végre legyen a barátnőmnek valaki, és lehetőleg olyan akit ismerek, hogy tudjam jó kezekben van. Mivel nem ismerem a barátnőd nem nagyon tudok róla véleményt mondani de a leírások alapján mindkét sráchoz vonzódik, és még komolytalan megállapodni egynél. Ha meg már ezt félsz megmondani neki rég nem igazi barátság. Nyugodtan legyél nyitottabb a sráccal, beszélgessetek, ha meg alakulna valami alakul. Ha ez a barátnődnek nem tetszik, egy barátnővel kevesebb nem hinném hogy sokat vesztesz vele :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!