Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon csak becsap? Vagy miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak becsap? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel több mint 2 éve szinte minden nap beszélek Facebookon. Ő írt rám. Aztán bevallotta hogy szeret. Ekkor én még nem voltam komoly gondolkodású, irogattam én is neki a magamét, hogy én is őt stb, de nem gondoltam komolyan. Aztán ő nagyon megváltozott... Depresszió, iszonyat nagy pesszimizmus stb. Nem miattam volt. De ettől függetlenül mi majdnem minden nap beszéltünk. És ahogy ez történt vele beleszerettem... nem kicsit. Halálosan!! Nem mondtam el neki, de kérdeztem hogy ő mit érez. Azt mondta hogy nem tudja megfogalmazni. Aztán én bevallottam neki. Utána azt mondtam nem akarok vele beszélni többet, mert írta hogy neki más (is) tetszik, de csak külsőre. Belsore nem. Ez tartott egy napig... nem bírtuk tovább. Mondtam neki hogy kezeljen haverként, ne legyen semmi több, mert én ezt így nem bírom. Azt mondta nem tud úgy nézni rám mint csak haver. És hogy hatalmas zavarodottsag van benne.

Én írtam neki többször hogy találkozzunk ugyanis egy városban élünk (!!!). Tehet egy délután simán jó lenne. De mindig terelte a témát. Aztán megkérdeztem miért. Azt mondta fel. Fél hogy mit gondolok róla. Hogy változott mióta utoljára láttam. De látom képeken, és gyönyörű, nem gondolnék semmi ilyesmit. De nem akar találkozni igazán... vagyis akarna csak fel. Az az igazság én is. De úgy vagyok vele, hogy ha mi egymásnak vagyunk teremtve akkor jobb mielőbb találkozni, és mielőbb tulesni rajta. Ha nem jövünk be egymásnak elobe, akkor nem lenne ilyen nehéz. Ha viszont igen, lehetne több is... nem tudom miért csinálja ezt.. ő volt az első lány aki miatt sírtam :) bocsi ha hosszú lett. Ja, és gyakran a házuk mellett setaltatom a kutyámat, hátha osszefutunk.

2016. febr. 9. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, én nem nagyon értek a párkapcsolatokhoz, főleg a sérült lelki állapotú felekhez, szóval nekem csak egy megjegyzésem lenne: TE DIREKT A HÁZA ELŐTT SÉTÁLTATOD A KUTYÁD??? Ez már egy kicsit beteg..
2016. febr. 9. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy, hogy egész séta idő alatt, csak ott megyek el előtte...nem hiszem hogy ez beteg lenne. Amúgy is útba esik az az utca.
2016. febr. 9. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző a kutyasétáltatás csak akkor lenne beteges, ha zaklatásból csinálná, de ő írta, hogy csak annak a lehetőségét szeretné megvalósítani, hogy élőben is találkozzanak. Azonban a leírás alapján nincs könnyű helyzetben, mert a lány is és ő is lelkileg visszahúzódóbb és valószínűleg csalódottak is a szerelemben. Önbizalom hiány és egyéb társai. Szerintem próbálj vele őszinte lenni, biztasd, hogy nem számít, hogy változott, te bármilyen szereted és szeretni fogod. Érezze, hogy mellette állsz, és akkor szépen lassan össze fog jönni a találka. De csak szépen lassan és megértően. De neked is meg kell erősítened magadat. Sőt neked erősebbnek kell lenned, ha tényleg szereted és szeretnéd, hogy a barátnőd legyen.
2016. febr. 9. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát öregem én nem akarlak elkeseríteni de szerintem ez halott ügy. Nem tudom mennyi ideje tart nálatok ez h tereli a találkozásokat de ha már mondjuk 1 hónapja csinálja ezt (én maximum ennyit lennék képes várni egy talira de ez is nagyvonalú gesztus szerintem) tehát ha egy hónapig nem veszi rá magát egy talira akkor már szerintem ez gázos helyzet. De írtad h 2 éve beszéltek 2 év alatt nem futottatok össze egyszer sem és egy városban éltek?! Hát én nem értem mit kell ebből ekkora ügyet csinálni :) ha 3-szor elhívod talira és 3-szor nemet mondd ott már sztem érdemes ott hagyni.

És akkor a kérdésed másik részére rátérve...a lány nem szerelemből szeret...szerintem. szerintem a belsődbe szeretett bele de többet nem is akar. csak h te ott legyél neki mindig lelki támasznak. Legalábbis ebből amit írtál ez tűnk a legvalószínűbbnek. Mondj le róla és ha nem tudjátok ezt a viszonyt megbeszélni szerintem keress másik lányt! Velem is számtalanszor megtörtént ez mint veled is és vot h 1 évig próbáltam becserkészni a kiszemeltet de hiába. Éds most mégis van barátnőm és tényleg igaz az h eljön a te időd csak nyitott szemmel kell járni! nem szabad egy lánynál leragani. Hidd el mindenkinek van vagy lesz egy olyan személy az életében aki csak arra vár epekedve hogy találkozzon veled! :)

Ezt a lányt meg szerintem...fokozatosan próbáld meg elfelejteni mert ebből nem valószínű már sztem h egy hosszú kapcsolat kikerekedik.

2016. febr. 9. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
2: nagyon szépen köszönöm a válaszod! Akkor bizonyosan nem járok rossz úton. Folyamatosan ezt mondom neki. Folyamatosan mellette próbálok lenni, úgy hogy közben ne legyek tolakodó, és folyamatosan erősíteni próbálom. De hát magamat... nem egyszerű :) egyébként teljesen igaz minden amit fent írtál.
2016. febr. 9. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
3:köszönöm a választ. Erre én is gondoltam már... de írta hogy nem merne belegondolni hogy mi lenne ha lenne valaki másom.
2016. febr. 9. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok: Tényleg nem bántásból mondtam ne haragudj ha lelombozta a kedved. Ez mind szép és jó egyébként h bel sem merne gondolni...

de figyelj ha ő nem akar találkozni veled neked miért nem lehetne más barátnőd? most komolyan hát nem értem mással ne legyél de ő meg nem találkozik veled hát ez h működik? o.O konkrétan ezzel szinte "nem engedi " h boldog legyél.

Nem akar se veled lenni se nélküled .:/ és ez a legrosszabb egyébként :/

2016. febr. 9. 20:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg vele... mert lehet tényleg ez az igazság.. de próbáltunk már elválni egymástól... de iszonyat nehéz. Féltem öt is... mert tudom mi járt emiatt múltkor is a fejében. Nem élnem túl ha miattam tenne kárt magában. Sajnos neki is és nekem is elég gyenge az idegrendszerem,es ez nagyon meg nehezíti a dolgokat. De szerintem is igazad van... nem szerelmes, csak barát vagyok amit ő osszekever valami mással. Köszönöm! :)
2016. febr. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!