Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az jelent valamit ha ránézel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha ránézel egy vagyis a fiúra aki neked tetszik, ő is radnez de elkapja a fejet. Ez mit jelent? 12/l

Figyelt kérdés
Csak azért nem tudom mert egy nap olyan mintha észrevett volna de másik nap meg olyan mintha semmi se történt volna.
2016. febr. 9. 19:30
 1/3 Allycica222 válasza:
öh.. igazából bármit jelenthet. lehet az is hogy testzel neki lehet az is hogy irritálod lehet hogy csak nézett valamit és ppobnt akkor kapta valamiért oda a fejét önmagában ez még nem nagyion tudható be nagyon sdemminek :DD
2016. febr. 9. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Három dolgot jelent, mert velem is előfordul.

1. Jól néz ki a csaj, viszont nem érzem magam olyan állapotban hogy a szemébe nézzek. Pl. kialvatlanok a szemeim stb...

2. Még a látszatát sem akarom kelteni hogy szemezni próbálok vele, mert nem jön be.

3. Csak véletlenül nézek oda miközben mással vagyok elfoglalva, és csak váratlanul terem ott valaki mikor felnézek.

2016. febr. 9. 20:48
 3/3 anonim válasza:

Sztem nagy valószínűséggel tetszel neki. Én is ezt szoktam csinálni,azért, mert tetszik, de nem merek a szemébe nézni :D

12/F

2016. febr. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!