Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kéne kiszeretni belőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kiszeretni belőle?

Figyelt kérdés

Van egy srác, első pillantásra megfogott, aztán elkezdtünk beszélgetni, közel kerültünk egymáshoz, és pár hete azt érzem, hogy többet érzek iránta, mint eddig. Baromira beleestem. Nagyon jóban vagyunk, meg tudnám szerezni, azonban van egy nagy gond, amiért nem lehet az enyém. Meleg. És ezt nem is vallotta be eddig, most merte csak nekem is mondani Félév ismerettség után. A barátságunkon Számomra ez nem változtat semmit.

De minél hamarabb ki kell szeressek belőle, mert már ez az érzés így is el van bennem mélyülve. Egyébként osztálytársam, szóval ne írjatok azt, hogy "Ne hívd fel, ne keresd stb." Mert mindennap látom őt.

Mielőttvalaki elkezdené ezt a "A mai lányoknak csak a bu bik jönnek be" c. szöveget, abszolút nem látszott rajta.

Tippek esetleg? Járt valaki hasonló cipőben?

Csak értelmes válaszokat kérek! Nem baromságokat!

A helyesírási hibákért bocsánat, telefonról voltam!

2016. febr. 7. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd el neki értelmesen, hogy bele szerettél, mert azzal, hogy ő meleg, már nincs tétje. És azt is, hogy szeretnéd őt a jövőben kerülni (amennyire lehetséges egy osztálytársat). Ha nem érintkeztek, akkor lesz a legkönnyebb dolgod.
2016. febr. 7. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

mondd neki h naon ceretlek lehetne egy kicsit több kalandozából?

nekem egy lesbi lány vette el a szüzességem 15 évesen mert jó spanom volt, mind a skinsbe tod

2016. febr. 10. 21:29
 3/3 anonim válasza:

sehogy

tudom hogy ez nem válasz de ez az igazság én melegként beleszerettem az egyik hetero osztálytársamba és próbáltam mindent de nem tudtam kiszeretni belőle mert akármmit csináltam ha ugy éreztem hogy most tulvagyok rajta aztán valamikor rám mosolygott és ugyan ott voltam ahol az elején hogy szeretem

ez ennyi talán ha mar nem lesztek osztálytársak és nem fogsz vele találkozni akkor pár év alatt talán de valószínubb hogy nem nagyon fog sikerulni kiszeretni belőle

2016. júl. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!