Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan beszéljem le a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a legjobb baratomat, hogy lefeküdjön a barátnőjével?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és van egy fiú legjobb barátom aki 14 és 6. osztályig egy iskolába jártunk, ott még nagyon normális volt. Most elment egy masik gimibe és ott lett egy 13 éves baránője, akit állítólag nagyon szeret... és most le akarnak feküdni!! Nekem ezt nem merte elmondani, mert tudta hogy lebeszélném róla,úgyhogy egyik barátjától tudom..

Hogyan beszéjem le őt ekkora hülyeségről??

2016. febr. 7. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért érdekel ez téged annyira ,kérdező?
2016. febr. 7. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, de olyan utálatosnak tűnsz nekem. Szerinted ezzel jót teszel nekik? Ha pedig most nem is teszik meg, és mégis szeretik egymást, akkor legfeljebb 16-18 évesen fogják megtenni. Ennyi. Vannak olyan házaspárok is, akik fiatal kiskamasz koruk óta ismerik egymást például. És valóban, miért is fontos ez neked ennyire?

Nekem első elolvasás után az jutott eszembe, hogy szerelmes vagy a fiúba, csak magadnak se vallod be. Azért egymás kezét megfoghatják, vagy az is túl sok lenne neked? :)

A fő kérdés pedig: Mi a célod ezzel?

Gyanítom azt is, hogy nem ez az egyetlen bekavarásod, hiszen ezt se mondta el neked. És az nem véletlen.

2016. febr. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!