Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért szokott elpirulni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokott elpirulni?

Figyelt kérdés
A tanáromba szerelmes vagyok már több mint egy éve es a hetekbe ezt a tudtára adtam de szerintem nem hitte el mert mosolygott rajta és ismer hogy milyen vagyok és h szeretek hülyéskedni meg mondta hogy mondjak már vaalmi lehetségeset... Szoktem vele kötekedni,kedveskedni... meg ő is szokott velem kötekedni,kedveskedni,nézni órákon... Amióta elmodntam neki onnantól kezdve ha köszönök neki vagy hozzá szolók órán rá nézek elpirul vagy ha bárki mond neki velem kapcs valamit és jobban figyelgett azóta... és nem hiszem azt hogy bejövök neki csak hat azért ez érdekel hogy nem e tudja valaki hogy miért van ez az egész mert nekem fura ?

2016. febr. 6. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne táplálj túlzott reményeket iránta mivel ha lesz belőle valami akkor mindkettőtöket kicsaphatják.!
2016. febr. 6. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
2016. febr. 6. 22:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Lány és most fogok ballagni
2016. febr. 6. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyolcadikból, vagy tizenkettedikből?

Amúgy jól írja ez első, ne fűzz hozzá sok reményt.

2016. febr. 6. 22:57
 5/10 A kérdező kommentje:

8.-ból

Probalok de ahanyszor letettem rola es tavolodtam vagy valami mindig csinalt vagy tortent valami ami miatt vissza tertem hatha van remeny

2016. febr. 6. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Idős tanárodba vagy szerelmes?
2016. febr. 6. 23:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen mondhatni elegge idos
2016. febr. 6. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Az igen.
2016. febr. 7. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Ajjaj!!

Nekem is az idősebb férfiak jönnek be, szóval megértelek.

Tényleg ne reménykedj, hogy lesz bármi is ebből.

Szerintem azért pirulhat el, mert jólesik neki amit mondtál, és még nem tudja mit is kezdjen a helyzettel.

De valószínű, hogy ennyi..

2016. febr. 7. 15:56
 10/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki virágot,csokikat minden nap. A kinder penguines a kedvence 😜
2016. febr. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!