Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de közben tetszik egy másik fiú (? )
Figyelt kérdés
A barátom egyetemre jár egy másik városba, én pedig még gimnáziumba járok. Pár hete szakítottunk, aztán elkezdtem beszélgetni egy fiúval a suliból, akit megkedveltem és gondoltam vele elfelejthetem majd a volt barátomat. Aztán egy hét múlva megkeresett és kibékültünk, a másik sráccal pedig továbbra is beszélek barátként. Sosem csalnám meg a barátomat, mert szeretem, de már csak erkölcsileg se tennék ilyet. Csak nehéz így, hogy ő másik városban van, hogy alig találkozunk és ilyenkor ellaposodik a lapcsolatunk, és itt van egy másik fiú, akit meg kedvelek. Mit kéne tegyek? Össze vagyok zavarodva.2016. febr. 6. 19:20
3/5 anonim válasza:
1. Nem csalod meg őt.
2. Szeretőként megtartod az új fiút.
3. Szakítasz a barátoddal és összejössz az újjal.
A választás a tiéd!
4/5 anonim válasza:
Válaszd a másodikat, mert ha az elsőt nagyon szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba... (Jonny Depp) :)
5/5 anonim válasza:
És az erkölcsileg belefér neked, hogy pár hét alatt már mást keresel, mint aki képtelen élni legalább egy kicsit kapcsolat nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!