Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van ez a dolog . Tanárommal!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Axdvgn kérdése:

Van ez a dolog . Tanárommal! Már Szeptember óta tanít többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval Szeptember óta tanít és egyszerűen beleszeretem ..nem tudom mit tegyek legjobb barátnőmnek se merem elmondani..amikor látom az fenomenális érzés minden egyes percben hiányzik amikor nincs a közelemben..viszont amikor közel jön vagy esetleg beszél velem olyankor a átlagosnál is jobban próbálok vele bunkózni és látom hogy ez nem eski jól neki de probálom titokban tartani...De! Vannak még azok a pillantások óra közben amikor magyaráz nézem és hirtelen oda néz olyankor égek a szégyentől..de ő olyankor is tiszta aranyosan mosolyog :/ ő olyan 26 év körüli lehet :) 15l

2016. febr. 5. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Flortolj mas fiukkal hidd el konnyebb lessz ;) nekem is segitett bar valahogy mindig "osszehoz" a suli sajna de meg lehet oldani mindent kikell probalni
2016. febr. 5. 22:28
 12/14 anonim válasza:

Figyelj, szerintem ez nem tisztán szerelem... ez vonzódás. A tanár és a diák kapcsolatban ez néha elkerülhetetlen. Olyan mint az orvos-páciens viszony.

Szerintem ez majd szépen lassan elmúlik, vagy átcsap szimplán tiszteletbe amit egy tanár-egy jó tanár- iránt érez az ember. :)

2016. febr. 6. 08:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 9 es válaszoló tényleg így elfajulhat?:/ ingen amugy amikor mas fiukkal vagyok akkor ő csak néz is olyankor bunkózik..
2016. febr. 6. 16:42
 14/14 Ákoskun válasza:
Akkor te most egy tsundere vagy? Csak szólok, a normál ember azt utálja a legjobban.
2019. aug. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!