Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene, mit kellene tennem?
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok. A lányoknál eddig semmi sikerem nem volt...ennek talán a legfőbb oka az lehet, hogy nem vagyok se helyes, se jóképű, sem izmos. Akik eddig tetszettek nekem, azok csak barátként tekintettek rám, egyikőjüknek is csak azért kellettem sokszor, hogy segítsek neki... Most van egy lány, aki tetszik, de nem merek lépni, mert tudom, hogy úgyse lenne belőle semmi. Mivel az osztályban is egy csomó fiú van, akik sokkal jobban néznek ki nálam, így miért kellenék majd pont én neki...
Szerintetek mit tegyek?
Köszi a válaszodat!
Amúgy ez mind szép és jó lenne, csak a külsőm miatt nem hiszem, hogy lenne nála esélyem. :/
Az első nagyon jót írt. Próbáld meg.
Egy próbát megér komolyan mondom! :)
És egyébként is ez hogy "se helyes, se jóképű" ez még mindig a te véleményed nem a lányé.Nem tudhatod ő mit gondol főleg úgy nem hogy nem is ismered.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!