Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez most mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi?

Figyelt kérdés
Félreérhető jeleket ad. Pl. ha beszélünk sokszor a számat nézi, ha találkozom valakivel mindig megkérdezi,hogy kivel találkoztam és mit csináltam, szerintem szándékosan megpróbál féltékennyé tenni egy-egy mondandójával és figyeli,hogy ezekre mit reagálok. Ha valami vicceset mond egy társaságban mindig az én reakciómat figyeli. Tervezi,hogy majd együtt elmegyünk a következő hónapban valahova egy pár napra. Ám van olyan,amikor mondok neki valami flörtölős szöveget és ezekre nem válaszol,tereli a szót,de van olyan is amikor reagál ezekre. Amellett,hogy szoktunk találkozni, egy közösségi oldalon is tartjuk a kapcsolatot,elég sűrűn, mondhatni minden nap beszélünk,ám azt vettem észre,hogy van olyan amikor rögtön válaszol,de többször van az amikor órákat kell várnom a válaszára, még akkor is amikor tudom,hogy otthon van és nincs dolga.Este fele (9-10 környékén) viszont már egyáltalán nem válaszol,viszont képek alá meg kommentel még éjfél környékén is. Ezt most mire véljem? Szerintetek ez mit jelenthet,nem érdeklem? Köszönöm a válaszokat előre is!
2016. febr. 4. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem érdekeled,csak túl félénk,hogy bevallja.(:

Volt már barátja?

2016. febr. 4. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,nem volt még.
2016. febr. 4. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Gondolom fiú vagy, bár lehetsz lány is a mai világban.

Lehet félénk, nem áll még készen ezekre a dolgokra, de ne bánkodj, meg fog hozzá érni!

A leírtak alapján érdekled. Este én sem mindig írok vissza a fiúknak, nincs hozzá hangulatom, sem kedvem, fáradt vagyok stb.

De másnap mindig visszaírok, nem kell ezen csodálkozni.

Próbálkozz nálad, ha úgy gondolod, van esélyed!

2016. febr. 4. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Tervezi hogy három napra elmenjetek együtt?

Ha a fiú vagy, tuti bejössz a lánynak. Én ugyanezeket csinálom most egy sráccal, mert egyszerűen nem bírom ki, annyira zavarba jövök ha túl egyértelmű vagyok... Plusz nem akarok "ráakaszkodni", ezért nem írok vissza. Viszont a szájnézés meg a reakcióid figyelése olyam egyértelmű jelek amiket nem lehet eltéveszteni.:)

Ha tippelnem kéne 18 körüliek vagytok:D

18/l

2016. febr. 4. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!