Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy fiú minden ok nélkül elkezd kerülni egy lányt?

Figyelt kérdés
Eddig még beszéltünk is de egy ideje egymáshoz se szólunk és nézünk. :(
2016. febr. 3. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Rájött hogy nem adsz neki puncit...
2016. febr. 3. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaj, ugye nem én vagyok az? Ugyanis nekem sajnos furcsa a természetem és nem egy lánnyal játszottam el ezt. Ami talán azért van mert ha végre sikerült egy lánynál jó benyomást keltenek nem akarom elrontani azt persze tudom hogy pont ezzel rontom el.
2016. febr. 3. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet hímsoviniszta.
2016. febr. 3. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:

meny oda hozá:)

nem fog elküldeni kivéve ha nem vagy normálisD:

2016. febr. 4. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Én pontosan olyan vagyok mint #2-es. Szóval nem, nincs ezzel semmi gond, közelítsd meg te a fiút és nézd meg hogyan reagál erre.
2016. febr. 4. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én olyan vagyok ha valakibe beleszeretek többet nem nézek rá és kerulom hogy gyorsabban el múljon az érzés.
2016. febr. 4. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Szóval gyáva puhapö csű barmok vagytok.

Gratulálok! Nem nyafizni kéne meg CS:GO-n élni, hanem tenni valamit annak érdekében, hogy legyen életetek, mert így soha nem lesz!

Lehet lepontozni, én őszinte és szókimondó vagyok!

2016. febr. 4. 18:04
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. igazából már volt így, hogy egy srác került és aztán elmondta h szeret és kb az is ugyanolyan volt mint a mostani fiú. Csak félek, hogy félreértek valamit :(
2016. febr. 4. 19:46
 9/10 A kérdező kommentje:
#2 nem, nem te vagy az:DDDDDDD
2016. febr. 4. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
#1 go away from here plss
2016. febr. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!