Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor, hogy gondolja? 15/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor, hogy gondolja? 15/l

Figyelt kérdés

Iskolában szokott köszönni, írni is szokott általában elég sokat.

Szokott kissebb bókokat is mondani, például multkot beszeltunk és kérdeztem, hogy mit lát és mondta, hogy az arcodon kivul semmit. Meg hogy ilyen szép lány ilyen későn egyedül megy haza, értem a falon is átjönne stb. Pár napja átküldtem egy képet, hogy bango mit írt, hogy randira hivna stb. es valami hasonlot írt hogy miért randiznánk írtam, hogy nem egyertelmu a kep. Es irta, hogy de.... Sajnos. Most ez mit jelent?

2016. febr. 2. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"ilyen szép lány ilyen későn egyedül megy haza"

biztos nem sorozatgyilkos a srác?

2016. febr. 2. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szeret. Nem értem, miért nem veszed észre :D
2016. febr. 2. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Észrevettem és gondolom is:) de akkor néha miért ír ilyet?
2016. febr. 2. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá.

Mondd meg neki, hogy szemmel látható, hogy bejössz neki, ezt mégsem mondja ki, várod a válaszát.

2016. febr. 2. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen Bangó?Bangó Margit?Nem esetleg Bongó?
2016. febr. 2. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
bongot akartam igen.
2016. febr. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!