Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem gondolja h ez nekem fáj?

Figyelt kérdés

Van egy unokatesóm akivel nagyon jóban vagyok és minden nyáron elmegyek hozzájuk nyaralni. Amikor először voltam ott megismerkedtem egy nagyon szimpi és helyes sráccal. Amikor már többször voltam az unokatesóméknál rájöttem h szeretem azt a srácot akit megismertem. Ez volt kb 2-3 éve. De 2015 nyarán is voltam náluk és akkor már megpróbáltam valahogy éreztetni vele a helyzetet h szeretem. De nem hiszem h vette az adást. Én hülye elmondtam egy osztálytársamnak h tetszik ez a bizonyos fiú és elkezdtem rá irogatni. Az egyik osztálytársam (lány) azt mondta h amikor beszált vele azt írta h ő nem járna velem. De viszont a másik osztálytársamnak (fiú) azt írta h szerette volna ha lenne köztünk valami. Erre már egy másiknak azt írta h én ronda vagyok... Én ezt most mire véljem? Miért csinálja ezt?

A válaszokat előre is köszi! 15/L

2016. jan. 8. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez hülye :D De komolyan...nem értem miért beszél össze vissza.Lehet nem akarja,hogy az osztálytársaid bármit is tudjanak rólatok,azért inkább összezavarja őket,vagy pedig ő sem biztos az érzéseiben,ezért inkább másoknak sem mondja meg,csak hülyeségeket írogat.De az is lehet,hogy a lány osztálytársadnak azért nem mondta el,mert nincsenek olyan jóba,míg a fiú osztálytársadnak elmondta,mert vele van olyan kapcsolatba.
2016. jan. 8. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezed meg egyenesen tőle? nem lenne jobb tudni az iagazat,még ha nem is az,amire vágysz,mint kétségek közt szenvedni? azzal hogy bizonytalan vagy egy csomó értékes időt elpazarolsz,mert ha kiderül,hogy nem tetszel neki,akkor semmi értelme nem lesz ennek,de ha tetszel neki,akkor meg hamarabb összejöhetnétek
2016. jan. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!