Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Nem gondolja h ez nekem fáj?
Van egy unokatesóm akivel nagyon jóban vagyok és minden nyáron elmegyek hozzájuk nyaralni. Amikor először voltam ott megismerkedtem egy nagyon szimpi és helyes sráccal. Amikor már többször voltam az unokatesóméknál rájöttem h szeretem azt a srácot akit megismertem. Ez volt kb 2-3 éve. De 2015 nyarán is voltam náluk és akkor már megpróbáltam valahogy éreztetni vele a helyzetet h szeretem. De nem hiszem h vette az adást. Én hülye elmondtam egy osztálytársamnak h tetszik ez a bizonyos fiú és elkezdtem rá irogatni. Az egyik osztálytársam (lány) azt mondta h amikor beszált vele azt írta h ő nem járna velem. De viszont a másik osztálytársamnak (fiú) azt írta h szerette volna ha lenne köztünk valami. Erre már egy másiknak azt írta h én ronda vagyok... Én ezt most mire véljem? Miért csinálja ezt?
A válaszokat előre is köszi! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!