Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Elmondjam vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam vagy ne?

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 7 hónapja vagyunk együtt. Amikor kb 2 hete voltunk mégcsak együtt akkor megcsaltam (csak egy csók volt) de nem mondtam el neki. viszont akkor még nem voltam szerelmes belé. Nagyon lelkiismeret furdalásom van. És fogalmam sincs hogy elmondjam e neki? Nagyon félek hogy elveszíteném. Nagyon megszerettem, a mindenem lett. És tudom hogy ez nem volt helyes de elmondhatatlanul megbántam.

2016. febr. 1. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el :D ha elmondod akk beszo**ad. Am ez 6,5hónappal kèsőbb jutott eszedbe?xD
2016. febr. 1. 21:27
 2/12 lilom8 válasza:
mivel egy csokrol van szo én nem mondanám el de ha enyire lelkifurdalásod van mond el ha szeret megerti hiszen nem most volt meg az elejen
2016. febr. 1. 21:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem most jutott eszembe csak egyre jobban lelkiismeretfurdalásom van:(
2016. febr. 1. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Ő HÁT ebböl ne csinálj ügyet ha kiderülne mon azt h még nem voltatok eggyütt
2016. febr. 1. 21:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Az oke hogy azt mondom de attólmég ugyan olyan bűntudatom lesz :(

Próbálom nyugtatni magam, hogy akkor még nem szerettem mert tényleg nem szerettem kb 2 hete voltunk együtt és abból 2x találkoztunk...mégcsak nemis ismertem...

De nagyon nehéz és tudom hogy az én hibám és hogy most ri*ancnak tartanak ezmiatt mint pl az 1. válaszoló de nem vagyok az:/

Amugy 17/L.

2016. febr. 1. 21:43
 6/12 Stark2000 ***** válasza:
Én nem mondanám el. Fontos az őszinteség, de ez veszekedéshez vezetne, azt meg ki akar? Még azt is el tudom képzelni, hogy megcsappan a bizalma veled kapcsolatban, ha pedig valaki féltékenykedik, az nem túl egészséges, és elég idegesítő is lehet egy idő után. Szerintem hagyjad. Az rendben van, hogy alig ismerted, és úgy volt egy csók. Nem jártatok, szabad voltál. Emiatt pedig nem r*b@ncoználak le személy szerint, hisz nem voltál még vele kapcsolatban, csak akkor így érthetetlen, hogy miért hagytad ott a másik srácot?!
2016. febr. 1. 21:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Ohhmm szerintem te valamit félre értettél...

2 hete voltunk együtt barátommal amikor csókolóztam egy másik sráccal viszont akkor még barátomat nemis nagyon ismertem hiszen 2x találkoztunk 2 hét alatt...és még nem is szerettem őt..

Szóval senkit sem hagytam ott és az a csók SEMMIT sem jelentett számomra csak mostmár a mindenem lett és így bánt ez az egész mert ő ezt nem érdemli meg :(

2016. febr. 1. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyi az a csók jelentéktelen neked. Akkor nem kell elmondanod. Friss volt a kapcsolat még nem rázódtatok össze. Ha nem jelentett neked semmit akkor ne is szentelj rá figyelmet. Ne tedd kockára a kapcsolatotokat. De természetesen te döntesz
2016. febr. 1. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"Próbálom nyugtatni magam, hogy akkor még nem szerettem mert tényleg nem szerettem kb 2 hete voltunk együtt és abból 2x találkoztunk...mégcsak nemis ismertem... "

Az a probléma, hogy ez nem indok a megcsalásra......:)

Én elmondanám neki, a következményeket pedig fel kell vállalni.

2016. febr. 1. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy csók volt, nem volt szex vagy ilyenek.

Az bármikor elcsattanhat.

Ne bántson a lelkifurdalás, most már tudod, hogy nem tennéd meg, mert szereted, ez a lényeg, nem a múlt!

2016. febr. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!