Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lájkolgat egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolgat egy fiú minden nap?

Figyelt kérdés
minden nap lájkol, van amikor többet is. 17L
2016. febr. 1. 00:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Életemben először bátor voltam és vállaltam, hogy kezdeményezzek :) Egész eddigi gimis életemben nem volt még ilyen.

Elég sokat írtunk egymásnak, most nem tudom mire vélni ezt, hogy tetszett neki a közeledésem vagy csak amiket írtam.

Egy suliba járunk, de nagyon keveset látom mert mindig máshol van óránk, így az online felület most az egyetlen lehetőségem..

2016. febr. 3. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy!!!

Na végre valaki aki lép! :D

Suli után, vagy iskola illetve rendes szünetekben, hétvégén nem lehetne megoldani? :)

2016. febr. 4. 10:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem merem. Azt várom, hogy most ő lépjen.. :D
2016. febr. 5. 03:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Lájkolás továbbra is megy, de ezzel nem tudok nagyon mit kezdeni. :/ :D Fiúk, akik ezt olvassátok: bátran lépjetek, mert a lánykák otthon rágják a körmeiket lájkjaitokat tekintve, nem értve, mit jelent ez. :D
2016. febr. 5. 03:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Jó úton haladtok... :D

Sztem nyugodtan kezdeményezhetnél újból...

Majd csak megjön utána az ő bátorsága is😂 :DDD ...

Sok sikert! :D ;)

2016. febr. 6. 17:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Többet nm merek. Várok... :D (Gondolom, elég kezdeményezés volt amit csináltam.. Remélem *-* )
2016. febr. 7. 03:50
 17/20 A kérdező kommentje:
nincs semmi :(
2016. febr. 13. 02:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Jajj szegenykem :( en is ilyen toketlen voltam mint a srac a te esetedben

._. :'D... Tegyel nyugodtan meg egy par lepest es meg fog nyilni neked ;) velem is igy volt amikor megismertem a baratnomet ^^

2016. febr. 14. 04:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Lépj újból nyugodtan! :)
2016. febr. 14. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
baker én csomó mindent belájkolok ezek szerint nekem mindenki bejön?
2016. febr. 14. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!