Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit is akarhat pontosan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is akarhat pontosan?

Figyelt kérdés

Vam egy lány akivel beszélgetni szoktam. Pár napja beszéltem vele utoljára csak ugy random dolgokról. Egyszer kitalálta hogy majd most jól össze zavar. Elejen teljesen normálisan próbálkozott. Egyszer csak átment az egesz abba hogy én tobbet akarok mint barátság es ezt tudja (igaz) Elkezdődött egy ilyen beszélgetés ahol több utalást is tett erre. Nem tudom ezt mire vélni

Akarhat tőlem valamit? A lány egyébként joval érettebb koránál. De ezen most nem tudtam elmenni. Szerintetek?

2016. jan. 31. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalat; barátkozni próbálok, a fiú félreérti mert amúgy nagyon közvetlen személyiség vagyok, és amikor észreveszem, hogy kezd kínos lenni, akkor szóvá teszem, és megmondom, hogy nekem ez offos.

Ha a lány akar valamit akkor nem hozza fel hogy akarsz-e tőle valamit. De ez relatív, nekem ez jutott eszembe arról amit írtál. Ez kevés...

Ha kettesben vagytok, hogy viselkedik veled?

2016. jan. 31. 23:12
 2/5 Stark2000 ***** válasza:
Első válaszoló tapasztalat nekem is ismerős. Az ilyeneket szoktam utána képzeletben tarkón csapni, hogy miért ennyire közvetlen.. irritáló, mert beleéled magad egy idő után, aztán meg pofára esel.
2016. jan. 31. 23:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem barátkozni próbált mert azok vagyunk. A masik hogy nagyon is kedvel engem. Bonyolult ez... Viszont valoban közvetlen, igazából reménykedem hogy lesz valami.
2016. jan. 31. 23:18
 4/5 anonim válasza:

Hogy reagáltal arra amikor ezt mondta? Ès arra ő hogy reagált?

Amúgy szerintem megkellene tőle kèrdezned, hogy ő mit akar...jó lenne tisztazni a dolgokat:)

2016. febr. 1. 02:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nehéz a reakciókat leirni és megfogalmazni. Szerintem jól lereagálta, itt én voltam inkább osszezavarodva.
2016. febr. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!