Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm akit ha meglatok elkezdek remegni, teljesen megvaltozok, csak a tarsasagaban szeretnek lenni es legszivesebben egesz nap olelgetnem. Letudnam vele elni az eletemet es barmit megtennek erte.

Csak az a baj, hogy mar par lehetoseget visszautasitottam, hogy a baratnoje legyek, mert feltem egy kapcsolattol(nem volt meg baratom) es feltem, hogy masok mit fognak gondolni errol.Azota mar eltavolodtunk egymastol kulonbozo okok miatt, amit nagyon sajnalok, mert rajottem, hogy szerelmes vagyok bele.(ezt eleg furcsa most leirni, mert errol meg nem beszeltem senkinek se).Nemtudom hogy szerezhetnem vissza ot.Rettentoen hianyzik a tarsasaga es nem tellik el ugy nap, hogy ne gondolnek ra.

Fogalmam sincs mit tegyek.

2016. jan. 31. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, keress mást, ha már ennyire hülye voltál hogy elküldted. Majd a következő sráccal nem követed el ezt a hibát.
2016. jan. 31. 19:07
 2/7 anonim válasza:
Ezt alaposan sikerült elbasznod akkor :D . Amugy én megkeresném esetleg valami kozos programot feldobnék hátha. Ha elutasít vagy láthatóan nincs oda a dologért akkor lépj tovább...nem vagy az elso akinek nem jott ossze és az utolso sem.
2016. jan. 31. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Ertem, koszonom.:(

Egyebkent szoktam latni ot parszor, de nem merek odamenni hozza.Majd egyszer hatha sikerul.Ha lenne meg egy alkalmam 100%, hogy nem halasztanam el.

2016. jan. 31. 19:18
 4/7 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd... Ugyanez volt velem is, aztán most jöttünk össze nem rég, mert elmondtam neki, mi van..:)
2016. jan. 31. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem is tudnam hagyni, mert tenyleg mindig rajta jar az eszem es massal se tudom elkepzelni, hogy egyutt legyunk.
2016. jan. 31. 20:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Amugy gratulalok nektek, sokaig!:)
2016. jan. 31. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy esetleg ráírsz, hátha te is hiányzol neki? :)
2016. jan. 31. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!