Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy van valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy van valami?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én 6 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást... Illetve én ezt így tudom én nagyon boldog vagyok vele és szerintem ő is velem... De a múltkor Náluk voltam mivel náluk ebédeltem és utána meg ott maradtam 1-2 órát.Ezzel semmi baj nem lett volna ha nem jön meg az öccse a haverjával. A barátnőm és az öccse haverja között annyi volt (annyiról tudok)hogy megpróbálta egyszer megcsókolni a barátnőmet még régebben amikor én még nem voltam neki. A srác szerelmes volt belé de nem tudom hogy még mindig az e. A barátnőm szinte többet volt a sráccal mint velem és alig foglalkozott velem... ott hagyott a szobában 1 órára és utána nekem betelt a pohár haza mentem... Amikor megkérdeztem barátnőmet hogy miért maradt bent annyi ideig azt mondta hogy mert nem engedte ki a szobából (hihetőnek túnik,ja nem). Tettem egy olyan dolgot amire nem vagyok büszke de ha féltékeny az ember elszáll az agya,belenéztem a gépén a beszélgetésébe a sráccal és vissza olvastam egy kicsit. Láttam hogy a srác engem ócsárol és fura dolgokat találtam... Mondta a barátnőm hogy ha én nem lennék akkor azzal a sráccal lenne. Volt olyan is hogy igazából az a srác fontosabb neki és jobban tetszik neki mint én de most velem van.. És hogy a barátnőm azért nem jött vele össze mert nem hitte hogy ennyit jelent neki. Illetve volt valami ami még ezeknél jobban is aggaszt. Írta a barátnőm hogy csináltak valamit amit nem mondanak el senkinek. Félek hogy megcsalt. Persze megkérdeztem barátnőmet a dologról és majdnem mindent elmondott hogy neki nem több csak egy barát de egy valamit nem mondott el... Hogy volt e több annál a majdnem csóknál. Mondta hogy volt de azt nem mondta hogy mikor és mi..Szerintetek megcsalt? Bízom benne de egyre nehezebb így...

2016. jan. 31. 17:27
 1/5 anonim válasza:
Nemtudom pontosan,de érdeklődd meg,hátha kiderül még valami...
2016. jan. 31. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy ez sokáig így marad... vagy a srác de valószínűbb hogy te repülni fogsz. Szerintem dobd te hamarabb.
2016. jan. 31. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szakits a csajjal de minel hamarab!! Ez nem normalis de komolyan ne hogy vele maradj mar ennek a kapcsolatnak vege lesz nem is olyan soka..
2016. jan. 31. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
*hamarabb
2016. jan. 31. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van valami?

ez alapján igen lehet hogy van valami :D

2016. jan. 31. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!