Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fáj hogy más lányt hajt (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj hogy más lányt hajt (? )

Figyelt kérdés

Volt egy remlnytelen szerelmem. Viszonzott volt. Nem telt el 1 hónap. Már más lányt hajt. Ez fáj nagyon. Olyan érzésem van mintha nem gyakoroltam volna rá hatást. Mintha csak egy A terv lettem volna és most jön a B majd a C és így tovább.

Nem tudom h h birkozzak meg ezzel a tudattal. Félek szeretni bárkit mert biztos nem szeret viszont vagy elég nagy esély van rá.

20L

2016. jan. 28. 23:12
 1/4 BabyBiii válasza:
Két szó:Lépj tovább. Én is ebben a cipőben jártam, de nekem kicsit szarabb volt. Engedd el, fiatal vagy, szép vagy és magabiztos csak erre gondolj és ha elment hadd menjen Isten hírével, csak és kizárólag ő feszített vele. Fogd fel úgy hogy egy kaland volt jó volt, elmúlt és kész. Ne élj a múltba.
2016. jan. 28. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez vagyok fiúba :/ :)
2016. jan. 29. 00:44
 3/4 anonim válasza:

Örülj, hogy nem B vagy C terv voltál...

Én ilyenkor nem bánkódtam ezen. Persze rosszul esett, de túltettem magam rajta. Új emberekkel ismerkedtem meg, barátkoztam buliztam, de nem fordultam ki magaból.

Ennek hatására, hogy le**rtam őket, az összes exem meg egykori nem túlzottan kitartó udvarlóm, mind vissza akarták magukat könyörögni hozzám. Persze nem hagytam magam. Nekem ez elégtétel volt. Tisztelem magam annyira, hogy ez ne törjön meg.

Lépj tovább, menj tovább, lesz még aki összetöri a szíved, de olyan is lesz aki elhozza neked a csodát! :) Csak győzd kivárni!

2016. jan. 29. 03:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) reménykedek majd
2016. jan. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!