Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki már nem hisz abban, hogy lehet manapság rendes lányt találni tartós kapcsolatra ezért csak alkalmi szexkapcsolatokra hajt?
Lehet találni:) 19/N
Amúgy sokan vannak ezzel így a férfiak között és sok nő sem hisz már benne, mert olyan sok a szemét pasi/nő.
De vannak kivételek.
Én rendes lánynak mondhatom magam,bár így ismeretlenül vagy elhised vagy nem.
jogos,hogy ezt képzeled,mert valószínűleg csak ribikkel volt dolgod,ők vannak többségben...de vannak még normálisak.
Én is kétségbe vagyok esve ,hogy van e még egyáltalán normális fiú???-ne gondold azt,hogy nekünk is könnyű...
2-es vagyok
a még lemaradt,hogy ráadásul a mai világban egy rendes lány rosszabb helyzetben vany mint egy rendes fiú....mert ő megteheti hogy néha-néha belemegy alkalmi szexbe,mert nem néik le....de én rendes ,normális lányként ha ilyet csinálnék(pedig én is meer vagyok,vágyom a testiségre) én lennék a rib@nc,pedig ugyanúgy "szükségem" lenne rá,de nem is fogok belemenni ilyesmibe,nem azért mert rosszlánynak gondolnának,hanem saját magam miatt,nem fogok idáig "süllyedni" inkább leszek kivétel.
*(pedig én is ember vagyok,vágyom a testiségre)
bocs a gépelésihibákért
alapból én is rendesnek vallom magam(ahhoz, nyomós indok kell, hogy ne legyek az), de én rengeteget csalódtam a fiúkban és teljesen elkeseredtem, mert még akikre példaként tekintettem(hogy majd egyszer én is megtalálom a szőke hercegemet) őnekik is tönkre ment a kapcsolatuk.
most pont egy ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagyok és ez a legtökéletesebb eddig. ja és azt is megfogadtam, hogy soha többet nem leszek szerelmes, mert csak szenvedéssel jár, ha vége van. ezek ellenére azért bizakodom még, hogy lesz normális kapcsolatom.
Vannak elég sokan, de gondolkodj reálisan. Te magadat például rendes srácnak tartod? Ha igen, akkor tessék, máris létezik rendes ember, ebből gondolhatod, hogy nem te vagy az egyetlen ilyen, és valószínűleg a nők közt is vannak rendesek...
Csak az ilyen lányok elég hamar elkelnek, az olyan srácokkal, akik nem a party ribancokat hajtották egyfolytában, hanem komoly kapcsolatot kerestek. Így a többség csak annyit lát, hogy ejj nincsenek rendes lányok... pedig vannak, csak foglalt a legtöbb. Ez van. De azért ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!