Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is, aki már nem hisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki már nem hisz abban, hogy lehet manapság rendes lányt találni tartós kapcsolatra ezért csak alkalmi szexkapcsolatokra hajt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 17. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A 10-esnek teljesen igaza van!

A nők és férfiak kb. 90-95%-ka ki akarja élni magát 25-30éves korára! A normális nőket és férfiakat ezért kerülik nagy ívből!

Én sem vagyok csúnya gyerek, ahogy kivettem a barátnőim szavaiból 3választ kaptam: helyes, átlagos/kicsit helyesebb és a legutolsó, ami mindent elmond: olyan férj típus vagy(nah itt úsznak el az esélyeim), mert ettől még a normális lányok is megilyednek, főleg ha még kedves is vagyok velük...

De furcsa, hogy most én is a feladás stádiumában vagyok és lehet, hogy most kéne kiélni magam 1-2éven belül(habár 24évesen már késő tudom).

Na nem baj, maradok puh..öcs és nem szenvedek. Szerintem vannak rendes lányok, csak nem kellenek még nekik rendes srácok!(majd megérednek rá ők is, remélem legalábbis):)

2012. aug. 17. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Én már nem hiszem, hogy lehetne találni. Eddig csak csalódtam a lányokban. :(
2012. aug. 17. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:

11-es

honnan veszed hogy nem kellenének a rendes srácok?:D a rendes lányok rendes srácra vágynak...akik ugyanúgy ritkábbak a mai világban

2012. aug. 17. 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
+ ha bunkó paraszt kéne aki csak megdugna olyat tudnék szerezni,de nem erre vágyom...mint már írtam:D
2012. aug. 17. 12:02
 15/18 ASOT ***** válasza:

Én ezzel úgy vagyok, hogy nem halasztok el egy alkalmat sem ha tetszik a lány és normális is , (az h belül mi is van az később derül ki úgy is).

Szóval ha csak 1 éjszaka jön össze vele vagy 1 hét akkro annyi, és keresek tovább.

De csak azért nem fogok kínlódni egyedül nő nélkül, mert nem találtam egy olyan lányt akivel hosszú távú is lehetne.

2012. aug. 17. 13:31
 16/18 ASOT ***** válasza:
+ ha akad olyan és megtalálom akkor nyilván mellette ragadok :)
2012. aug. 17. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Nos ha van is ilyen jelentem , h vannak normális rendes lányok, akiket csak egy tartós kapcsolat érdekel, pl.én!:D
2012. aug. 23. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor vagy én nem vagyok normális és így érthető, hogy így nem kellek senkinek....(talán ez a megközelítés jobban tetszik neked)

Vagy pedig én is egy elcseszett normális, átlagos srác vagyok, aki még nem nyíg itt, hogy miért nincs senkim, habár már nem is keresem már inkább!

11-es voltam!

2012. aug. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!