Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert van ez? 16/L tobbi lent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? 16/L tobbi lent?

Figyelt kérdés

Ne ertsen felre senki..mostanaban kezdett ez a dolog zavarni ,nem kell riban*ozni meg semmi

Szoval...a kornyezetem elmondasa szerint nagyon szep,tul szep vagyok (ezt en nem vettem eszre ,de nem baj)

A fiuknak mindig latom h tetszem ,de egyszeruen nem jonnek /mernek odajonni hozzam es nem ertem h miert

Az egyik fiu baratomat megkerdeztem h miert nem jonnek oda ,mert o is ismer parat ,akinek tetszem ,de egyszeruen nem mernek odajonni hozzam es az volt a valasza h felnek ,mert tul szep vagy

Ez miert? Nem ertem...mar rendesen zavar ez a tul szepes dolog ,mert en nem latom magam annak ...olyan normalis vagyok

Nem azt mondom h jujj en most azt akarom h minden fiu jojjon oda hozzam meg stb,de hogy kene ezt a problemat megoldanom h merjenek? Vagy nem tudom...

Remelem erthetoen irtam le es nem nez senki hulyenek

2016. jan. 27. 21:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hát de ő tul szép és szeretem :c
2016. jan. 28. 05:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem ertem az utolsot:D
2016. jan. 28. 19:23
 23/24 anonim válasza:
Hát ha túl szép vagy, akkor a normális (nem páwa) fiúk azt gondolják, hogy semmi esélyük nálad.
2016. jan. 31. 12:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy olyan lányhoz, aki mindenkinek tetszik, nehéz odamenni. Képzeld magad egy olyan helyzetbe, hogy tetszik egy fiú, aki szinte minden lánynak tetszik. Na hát igen, ilyenkor az ember lehet hogy tévesen, de azt gondolja, hogy nincs esélye abszolút. Ha adsz jeleket és rám nézel többször a folyóson akkor valószínűleg megpróbálkoznék. De amúgy ha nem látom egy ilyen lánytól az érdeklődés nyomait abszolút, valószínűleg nem nagyon próbálkoznék. De hát ki tudja? 17/f
2016. febr. 6. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!