Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? 16/L tobbi lent?
Ne ertsen felre senki..mostanaban kezdett ez a dolog zavarni ,nem kell riban*ozni meg semmi
Szoval...a kornyezetem elmondasa szerint nagyon szep,tul szep vagyok (ezt en nem vettem eszre ,de nem baj)
A fiuknak mindig latom h tetszem ,de egyszeruen nem jonnek /mernek odajonni hozzam es nem ertem h miert
Az egyik fiu baratomat megkerdeztem h miert nem jonnek oda ,mert o is ismer parat ,akinek tetszem ,de egyszeruen nem mernek odajonni hozzam es az volt a valasza h felnek ,mert tul szep vagy
Ez miert? Nem ertem...mar rendesen zavar ez a tul szepes dolog ,mert en nem latom magam annak ...olyan normalis vagyok
Nem azt mondom h jujj en most azt akarom h minden fiu jojjon oda hozzam meg stb,de hogy kene ezt a problemat megoldanom h merjenek? Vagy nem tudom...
Remelem erthetoen irtam le es nem nez senki hulyenek
Koszonom:) igen ,ott a valasz ,de nem ertem h ez miert van igy es nem tudom ,hogy mit kene csinalnom ezzel a dologgal
Nincs meg "kiszemeltem" sajnos vagy nem sajnos ,de azert rosszul esik mikor csak neznek a fiuk es nem jonnek beszelgetni:D
#11: Nincs mit tenni. Vársz, míg oda megy valaki....de egyébként nem kötelező oda menni. Attól, hogy valakinek tetszel, nem biztos, hogy akar is tőled valamit :)
És ne ess át a ló túlsó oldalára, mert épp annyira rossz párkapcsolat szempontjából az összes "odamenő" sráccal jóban lenni, mintha senki nem menne oda. Gondolom tudod, miért.
Ertem,ertem:)
En vagyok mindenhol a "jo kislany" szoval nem kell ilyentol felteni
Nem vagyok az a nagy fiuzos (megjegyzem nincs azzal baj,ha valaki az,mert o dolga)
Csak igy 16 evesen a baratnoim ugye mar azert kezdegetnek fiuzni meg beszelgetni es engem mar zavarnak ezek a dolgok
Nem azert akarok:) ezt egy szoval sem irtam es azt sem irtam h ekorul forogna a vilag:)
Szerintem termeszetes h 16 evesen felmerult bennem ez a gondolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!