Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert van ez? 16/L tobbi lent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? 16/L tobbi lent?

Figyelt kérdés

Ne ertsen felre senki..mostanaban kezdett ez a dolog zavarni ,nem kell riban*ozni meg semmi

Szoval...a kornyezetem elmondasa szerint nagyon szep,tul szep vagyok (ezt en nem vettem eszre ,de nem baj)

A fiuknak mindig latom h tetszem ,de egyszeruen nem jonnek /mernek odajonni hozzam es nem ertem h miert

Az egyik fiu baratomat megkerdeztem h miert nem jonnek oda ,mert o is ismer parat ,akinek tetszem ,de egyszeruen nem mernek odajonni hozzam es az volt a valasza h felnek ,mert tul szep vagy

Ez miert? Nem ertem...mar rendesen zavar ez a tul szepes dolog ,mert en nem latom magam annak ...olyan normalis vagyok

Nem azt mondom h jujj en most azt akarom h minden fiu jojjon oda hozzam meg stb,de hogy kene ezt a problemat megoldanom h merjenek? Vagy nem tudom...

Remelem erthetoen irtam le es nem nez senki hulyenek

2016. jan. 27. 21:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Koszonom:) igen ,ott a valasz ,de nem ertem h ez miert van igy es nem tudom ,hogy mit kene csinalnom ezzel a dologgal

Nincs meg "kiszemeltem" sajnos vagy nem sajnos ,de azert rosszul esik mikor csak neznek a fiuk es nem jonnek beszelgetni:D

2016. jan. 27. 22:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Mond meg a fiúbarátodnak, hogy melyik fiú aki tetszik neked, ő pedig megmondhatja neki, hogy van esélye nálad.
2016. jan. 27. 22:14
 13/24 anonim ***** válasza:

#11: Nincs mit tenni. Vársz, míg oda megy valaki....de egyébként nem kötelező oda menni. Attól, hogy valakinek tetszel, nem biztos, hogy akar is tőled valamit :)

És ne ess át a ló túlsó oldalára, mert épp annyira rossz párkapcsolat szempontjából az összes "odamenő" sráccal jóban lenni, mintha senki nem menne oda. Gondolom tudod, miért.

2016. jan. 27. 22:17
 14/24 A kérdező kommentje:

Ertem,ertem:)

En vagyok mindenhol a "jo kislany" szoval nem kell ilyentol felteni

Nem vagyok az a nagy fiuzos (megjegyzem nincs azzal baj,ha valaki az,mert o dolga)

Csak igy 16 evesen a baratnoim ugye mar azert kezdegetnek fiuzni meg beszelgetni es engem mar zavarnak ezek a dolgok

2016. jan. 27. 22:49
 15/24 anonim ***** válasza:
De ne azért akarj barátot, mert a barátnőidnek is van....Nekik sem feltétlen ekörül kellene forognia a világnak.
2016. jan. 27. 22:52
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem azert akarok:) ezt egy szoval sem irtam es azt sem irtam h ekorul forogna a vilag:)

Szerintem termeszetes h 16 evesen felmerult bennem ez a gondolat

2016. jan. 27. 22:56
 17/24 anonim ***** válasza:
És szoktál például mosolyogni olyan fiúkra, akik tetszenek, vagy aki tetszik? Mert ha a tekinteteddel és a testbeszédeddel biztatod, akkor lehet hamarabb oda mer majd jönni hozzád.
2016. jan. 27. 23:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Hat altalaban modolygos vagyok,szoval nincs olyan h valakivel "kivetelezek@,mivel igy nem tudok
2016. jan. 27. 23:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy a srácoknak kissebségi komplexusuk van:)
2016. jan. 27. 23:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Viszont az a helyzet, hogy lehet valakire úgy mosolyogni, hogy érezze, hogy tetszik neked, ne csak úgy mosolyogj, hanem próbáld éreztetni vele, hogy tetszik a tekinteteddel. Nem tudom elmagyarázni, ezt érezni kell.
2016. jan. 28. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!