Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hogy hülye kérdés, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy hülye kérdés, de most akkor szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Maga a kérdés is érdekes, furcsa, és első látásra hülyeség, de elgondolkoztam rajta.

Hol is kezdjem?

Szeptemberben új iskolába kerültem, és az osztályban kialakultak a bandák, kb 5-6 banda van az osztályban, Nos az egyikre már a legelején felfigyeltem.

Az egyik bandában az egyik srác már első látásra felkeltette a figyelmemet. Vicces volt, tudta lökni a hülyeséget, értelmes, intelligens, jól öltözött és sorolhatnám, egy igazi úriember. Nem volt elsőlátásra szerelem, csak felkeltette az érdeklődésemet, nem is foglalkoztam vele tovább.

Aztán volt gólyatáborunk, mivel hárman vagyunk lányok az osztályban minket a tábor első faházába osztottak be, míg a fiúkat az utolsóba.

Az egyik csaj aki tagja a fentebb említett bandának átszöktetett minket a haverjaihoz éjszaka, és ott volt az a srác is akit az előbb írtam.

Ott egész közel kerültünk egymáshoz, a tábor után elkezdtünk beszélgetni stb.

Aztán november végén ofink bejelentette, hogy bemutatóműdort kell terveznünk, a főszervező a srác lett. Mindenről gondoskodott, pontosan 1 hónapot rágta a fülem, hogy elvállaljam a főszerepet.

Azonban mivel a koreográfiám nekem a legnehezebb, s soha nem jártam táncolni, és bot lábaim vannak nehezen de már tanulgatok, persze minden mozdulatot a srác tanít velem, aki jelenleg a legjobb haverom az osztályban.

Múltkor is elég durván összevesztek egy fiú osztálytársammal és egyedül ő állt közénk.

Soha nem voltam szerelmes, de ha meglátom őt a vérnyomásom az egekbe megy, lángol a gyomrom stb. Egyszerűen nem tudom leírni. És vele fogok bemutató műsoron keringőzni.

De van pár bökkenő: A volt haverja, nekem egy közeli barátom aki elmondta róla, hogy biszex, tehát a fiúkat is szereti, ez van mikor meg is látszik rajta. Múltkor pl Bejött piros sálban, piros gatyában, kabátban stb. Aztán lenyomott a színpadon egyedül egy női táncot.

És nem, bennem egy cseppnyi ferde hajlam sincs nshogy ezzel jöjjetek!

Ha belegondolok, hogy cigizik, minden hétvégén részeg, és van amikor füvezik is, nyugtatókon él. Egyszerűen nem taszít, pedig undordom a dohányos/drogos emberektől, viszont tőle nem.

Azt hiszem vonzódom hozzá, de nem vagyok benne biztos. Nem tudom, hogy ez egy fellángolás-e ami el fog múlni, vagy tényleg az amiről beszélnek az emberek ilyenkor.

És bár tudom, hogy osztálytárs, házinyúl, barátzóna egyszerűen ha rá gondolok nem érdekelnek ezek az íratlan szabályok.

Az eleirasokert elnézést, rossz a billpadom!

Értelmes válaszokat várok, tudom, hogy ti béke erezhetitek helyettem ezt, de akinek van tapasztalata biztos tud valami hasznosat írni, nem csak oltást!

Üdv!

2016. jan. 26. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ezt így nehéz megmondani... De én azt mondanám, hogy tetszik neked és kialakulóban van a szerelem. Amit onnan gondolok, hogy nem zavarnak téged a hibái. Ha meg te is bejössz neki, akkor nyert ügyed van. :-) Remélem segítettem...
2016. jan. 26. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Nemcsak a kérdés hülye, hanem te is.
2016. jan. 26. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm.

Második, a te válaszod Nélkül is tudtam eddig is, de köszi. :)

2016. jan. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!