Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk leírnátok az ideálotokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk leírnátok az ideálotokat?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szeretném ki deríteni, hogy általánosságban mi a fiú ideál.... nos azt kérném, hogy írjátok le kérlek mi az....

14L

2016. jan. 21. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
14 éves korban? legyen melle :D
2016. jan. 21. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Vékony, szép arc, csillogó szemek.
2016. jan. 22. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
tecc nekem, me glégy időseb xD
2016. jan. 22. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Magas legyel es husis de ne duci... Ennyi testre... Megbizhato és hűséges kedves mosolygós őszinte... Ennyi nem nagy dolog mégis szinte nincs ilyen lány... Ja és én szeretem ha picit féltékeny tudom h akkor szeret.
2016. jan. 22. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Legyen önmaga.
2016. jan. 22. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
alacsony karcsu vagy sportos de ha átlagos alkata van se baj csak ne legyen dagadt tehén...lehetőleg ne hasznaljon sminket de normalis keretek kozott elmegy. előny ha nem szeret bulizni esetleg csak keveset
2016. jan. 22. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem még az oviban volt agy 5 éves barátnőm, de már olyan mellei voltak, mint egy 6 évesnek:D
2016. jan. 22. 16:26
 8/9 plasztik@ä ***** válasza:
szeressen az a lényeg :D
2016. jan. 22. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat
2016. jan. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!