Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lennék vagy csak a gyógyszer a baj?
Tudom, szinte lehetetlen hogy az legyek de már kezd idegesíteni a dolog, nos 1 hónapja mikor megvolt szexeltem a barátommal, és belém élvezett, tudtam hogy menstruációkor sokkal
kevesebb az esélye, de írattam még esemény utánit, amit menstruáció alatt bevettem (2nappal a szex után)
el is múlt azonnal a menstruációm a szokásos 6 nap helyett 4 volt.
A tabletta beszedése után egy hétel neki álltam vérezni, nem jött meg rendesen hanem pár csepp 2-3 napig ( mondjuk ez fel volt tüntetve a gyógyszeren ) ez miatt nem aggodom.
7 napja késik, eddig görcsöltem végig ma nem, a mellem is nagyon fáj már de nem akar megjönni, monjuk volt már régebben is ilyen hogy 6-8 napokat késett, az elmúlt napokban pedig a vizsgák miatt idegeskedtem nagyon :( a gyógyszer lehet az oka vagy baj van ? vegyek ma tesztet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!