Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy nagyon jo baratomba. Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
Az a baj h biztos nem kolcsonos...hogy szeressek ki belole?

2016. jan. 17. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
esetleg nincs kedved, ha nincs nem baj
2016. jan. 17. 12:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Mihez nincs kedvem?
2016. jan. 17. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem van egy elég jó lány barátom akivel úgy vagyok mintha az ikertestvérem lenne mert annyira hasonlítunk (belsőre), és igazából sosem mondtuk ki hogy csak barátok vagyunk viszont az egymással való komolyabb kapcsolatot egyikünk se tudná komolyan venni.

Bár ha egy nap előállna azzal hogy szerelmes belém.. nem tudom, lehet hogy az én véleményem is változna

Szóval csak hajrá :] 16/f

2016. jan. 17. 13:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat

Mi nem ugy vagyunk h legjobbak,csak nagyon joban vagyunk ,de nem akarok kellemetlen helyzetet

2016. jan. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!