Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Csak én érzem ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Csak én érzem ezt kellemetlennek? Ezt a társadalmat?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy körülöttem mindenki elvan züllve, és nagyon zavar. Volt egy legjobb barátnőm aki lefeküdt egy másikbarátnőm pasijával, részegen, 14 évesen egy buliba. Mindenki tudta csak én nem és a másik barátnőm. Félévre rá kiderült.de az is hogy a másik barátnőm is lefeküdt vele, ő is 14 évesen. Van egy fiú barátom, aki 15 éves és egy éve naponta szexel a barátnőjével, aki 16 éves. Van egy osztálytársam aki reggeli órákra azért nem jön be, mert szexel a wcn a barátjával.

2016. jan. 17. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is sokszor érzem azt amit te :/ nekem is vannak hasonló ismerőseim akikről nagyon könnyen el tudom képzelni hogy már réges régen olyan életet élnek mint amiket te felsoroltál és engem is eléggé idegesit... nem lehet mit tenni ignorálni kell őket különben elobn utobb rosszul fogod érezni magad miatt hogy te miért nem és hogy ők miért 16/f
2016. jan. 17. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Èn nem èrzem kellemetlennek hisz az ő dolguk èn nem vetem meg őket csak sajnàlom hogy ilyen szànalmasak a se* szàmukra csak testi èlvezet talàn egy kettőnek szeretet jele de így is szànalmas de nekik be jött
2016. jan. 17. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
én nem ítélem el őket, ha ezt szeretik csinálni, ezt élvezik, akkor csinálják, lehet azért kellemetlen neked, mert még nem volt benne részed, de ha lehetőséged lenne rá, akkor lehet te se csinálnál másképp...
2016. jan. 17. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Neked nem kell ilyenekkel barátkoznod, biztos vannak rendes fiúk-lányok is még, keresd meg a társaságukat, akik meg a wc-ben szexelnek, azokat be kell jelenteni az igazgatónak,majd kiteszik őket az iskolából!!!

Menjél olyan társaságba, ahol normális emberek vannak, lépjél be például a cserkészek közé, ha van nálatok a városban. Vagy kezdjél olyasmit tanulni, amit komolyabb gyerekek szoktak: valamilyen hangszeren például.

2016. jan. 18. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:

"Így minden ország támasza, talpköve

A tiszta erkölcs, melly ha megvész:

Róma ledűl, s rabigába görbed." - írta Berzsenyi Dániel 1810-ben A magyarokhoz című versében

Tehát lehet, hogy mi is így fogunk járni, oda lesz ez a népesség, de nem csak a magyar, hanem az egész európai...

2016. jan. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!