Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu, akibe kezdek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu, akibe kezdek szerelmes lenni, de nem szabad. Mit csinaljak? 16/L

Figyelt kérdés
Hogy alljak le?

2016. jan. 15. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Na ez az!

De erre magadtól is rájöhettél volna, az utolsó leírta.

2016. jan. 15. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:
Van amikor kell kockáztatni. Nekem már rohadtul elegem volt abból, hogy tetszik, egyszer begurultam és attól kezdve nem érdekelt, mert elhatároztam. Szerintem ez így nem mindenkinek megy, főleg ha ráadásul barátok is vagytok.
2016. jan. 15. 21:11
 23/28 anonim ***** válasza:

Komolyan mondtam.

2016. jan. 15. 21:40
 24/28 anonim ***** válasza:

A csalódás az élet velejárója. Tudod, ami nem öl meg az megerősít ;)

Vagy menj oda hozzá, próbáld érzékeltetni vele párszor határozottabban, h tetszik neked (minél hamarabb, annál kevésbé fáj ha nem jön össze), vagy keress valakit, aki jól néz ki, megfog valamiért, és kezdj el utána érdeklődni.

2016. jan. 15. 23:54
 25/28 A kérdező kommentje:
Erzelketetni erzelkeltetem ...olyanokat mondok /teszek ,amibol siman ralehetne jonni ,de o vagy azt hiszi viccelek vagy direkt csinal ugy ,mintha en csak viccbol mondtam volna stb..
2016. jan. 16. 15:11
 26/28 anonim válasza:
Hogy érzékelteted vele?
2016. jan. 16. 15:33
 27/28 A kérdező kommentje:
Neha elszolom magam,de viccnek veszi
2016. jan. 16. 22:33
 28/28 anonim válasza:
Küldj magadról neki csak úgy random képeket, és attól függően, hogy hogy reagál rájuk, le tudsz vonni következtetéseket, hogy tényleg csak barátként gondol rád, vagy neki is hasonlóak az érzései, mint neked. Nekem párszor már bevált ez a módszer, és körülöttem sokan is használják. Néhány lány barátom így próbálta kideríteni, hogy én többet érzek-e baráti szeretetnél, és általában eljátszottam, hogy csak viccnek veszem, de vették a lapot szerencsére, hogy nem szeretnék többet. És szerintem is vágd a srác arcába, hogy mit érzel, ha igazán jó barátod, azután is bírni fog, ha esetleg nem jönne össze.
2016. jan. 17. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!