Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, akibe kezdek szerelmes lenni, de nem szabad. Mit csinaljak? 16/L
Figyelt kérdés
Hogy alljak le?2016. jan. 15. 20:08
11/28 A kérdező kommentje:
De hogy?:D
2016. jan. 15. 20:28
12/28 anonim válasza:
Szeress mást, itt vagyok pl én!
13/28 anonim válasza:
Ja, szeresd inkabb a 12-es valaszolot, ot szabad.
14/28 anonim válasza:
Kérlek szeress!
Ne törd össze a szívem, én szeretlek!
15/28 A kérdező kommentje:
Huhh ezt most nem kellett volna...most nem fogok tudni valasztani koztetek
2016. jan. 15. 20:50
16/28 anonim válasza:
De kérlek engem válasz!
Én jobban szeretlek!
17/28 A kérdező kommentje:
Kerlek tenyleg irjatok valami ertelmeset:( felek a csalodastol nagyon
2016. jan. 15. 20:54
18/28 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ki tiltja meg?? Ha nincs ennél komolyabb okod, hogy ne akard, akkor vagy felejtsd el, vagy közeledj. Ha nagyon nem akarod szeretni, határozd el, hogy márpedig téged ő nem érdekel. Nekem ez így működött.
19/28 anonim válasza:
Vagy hosszú és fájdalmas úton évek múlva elfelejted, vagy pedig odamész hozzá és megkérdezed tőle, hogy lehetne-e valami komolyabb köztetek. A második lehetőség után még mindig lehettek barátok
20/28 A kérdező kommentje:
Es ez csak igy ment neked? Mert az a baj h egy barati tarsasagban vagyunk es mindig egymas mellett ulunk ,allunk ,beszelgetunk es mar az a baj h szerintem latszik is rajtam az a nagy rajongas ,de nem akarok csalodni
2016. jan. 15. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!