Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet nála esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
Nagyon jókat szoktunk beszélgetni. Mindig figyeli mikor jövök fel facebookra és rám ír megvan mikor én rá. Már eléggé jól ismeri a szokásaimat és több órahosszát szoktunk beszélgetni. ÉS nekem tetszik de szerintem ezt ő is sejti valamennyire persze még csak barátzónába vagyok. Lehet ebből valami?

2016. jan. 15. 15:23
 1/4 anonim válasza:
Ha keresi a társaságod, határozottan lehet! :)
2016. jan. 15. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Csak hogy nem lehet az hogy csak barátként tekint rám?
2016. jan. 15. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet,hogy csak a barátod akar lenni,de ennek az ellenkezője is.Most a szokásos válasz az lenne,hogy kérdezd meg tőled,de lehet nem ilyen konkrétan kéne.Kérdezd meg,hogy milyen pasik/csajok(mert nem tudom milyen nemű az illető) jönnek be nekik és ha elég okos,levágja,hogy mit akarsz.
2016. jan. 15. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi kimaradt 16/L vagyok ő pedig 21/F és már megkérdeztem tőle, hogy milyen lányok jönnek be neki. A leírása teljesen stimmel rám. De lehet, hogy tényleg nem akar többet, mert túl fiatal vagyok hozzá.
2016. jan. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!